Sonja Biserko: Ovo je samoubilačka akcija i Dodikov kraj, Zapad mora da ga zaustavi

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Neće gospođo,oni ga podržavaju

Kvin Latifa

Ti nam ne trebas nista tumaciti, eto ti tvoje drzave pa uzmi metlu, vodu, kantu, ili savijaj sarme. Sjasite svi sa nase drzave 'pametnjakovici'.

Guest

Guest @ kvin Latifa Svaka rijec je tacna. Ovo izgleda u BiH sjasi Kurto da uzjase Murto. Defiluju li defiluju stranci sa vec dosadnim frazama,a od djela nista. Ima li vam gdje " promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" hala i kanala usutio se jarana ne podrzava.

kikirez

I sta...

Kvin Latifa Sjasite svi sa nase drzave

koje ba "vaše" države?! ahahahahahahahaha

Ljiljan

Fina I nadasve pametna žena!

/ Najnovije