Šokantne naslovnice u Srbiji: "Ukrajina napala Rusiju, Putin spaja RS i Srbiju"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

9. Januar

Čestitke , sada REPUBLIKU SRPSKU da priznamo kao državu!!

Celo

Čestitke , sada REPUBLIKU SRPSKU da priznamo kao državu!! ka 9. Januar TUPKO imali ste JNA , Grkre , Ruse, Rumune itd i sta se desilo ???? Banja Luka na tockovima bila

www

Čestitke , sada REPUBLIKU SRPSKU da priznamo kao državu!! ka 9. Januar mogli bi vi do sljedećeg januara nestati i teritorijalno i ljudski ;)

hahahahahaha

hahhahahahah kakvi mitomani

Nisam@Robot

Ukrajina napala Rusiju... ako to u ovim Vucicevim medijima napisano onda je to tako 100% ... a ko kaze drugacije, taj Laze 100%.

Sergejuuuuu

500 godina... hahahaaaaaa

Sergej

Za svu abnormanlnot na ovoj planeti, postoji samo jedna riječ - srbi!!

Mile

Rat u Ukrajini posljedica odnosa i uticaja pravoslavne braće sa Balkana na Rusiju kao i drugi svjetski rat. Sve kreće od ovih prostora.

Kija

MI BOSANCI I HERCEGOVCI ODLIÇNO ZNAMO STA JE SRPSKA LAZ I PROPAGANDA... VUCIC JE ZLO

/ Najnovije