Šok u Hrvatskoj, Hvar na nogama: Predstavnici firme iz Sarajeva 'zauzeli' općinsku zgradu na rivi?!

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

9656864367z

2 milijarde eura bosanske imovine je u hrvatskoj.vrijeme je lopovi da vratite vlasnistvo pravim vlasnicima,mi smo vama sve i marku vratili.

BRKICA

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Gost

Proizvodili čarape devedesetih dok su bili izbjeglice po dalmatinskim hotelima. Eee, majko mila.

Istina ziva

Hrvatska je jako puno BiH imovine u Dalmaciji otela, sve uz pomoć domaćih izdajnika. Kad se sjetim samo terminala u luci Ploče, hotela, odmarališta...

Trt-mrt

Europska Unija - Europski zakoni.

***

***

Haha

Nemaš vlasnički list? Marš ubosnu!

E čuj vlasnički list

Nemaš vlasnički list? Marš ubosnu! ka Haha Pa tako sa Đurom Salajem, pa tako sa Famosovim odmaralištem, Saobraćacima, Rudarima, Mostarcima (sve odmarališta u Gracu, a toga ima širom Dalmacije), pa sa zgradom Crvenog križa, pa sa Moreniom, pa sa naftnim terminalima... ima toga jako puno. Sve se zna čije je šta. Klasična otimačina bande iz Hrvatske sa domaćim izdajnicima.

Ja1

Jesmo to krenuli na hrvatsku?

Haha

Pa tako sa Đurom Salajem, pa tako sa Famosovim odmaralištem, Saobraćacima, Rudarima, Mostarcima (sve odmarališta u Gracu, a toga ima širom Dalmacije), pa sa zgradom Crvenog križa, pa sa Moreniom, pa sa naftnim terminalima... ima toga jako puno. Sve se zna čije je šta. Klasična otimačina bande iz Hrvatske sa domaćim izdajnicima. ka E čuj vlasnički list znači, nije problem ako ti sutra ujutro pokucam na vrata i kažem to je moje, bez papira? Prije je bilo “narodno”, ****ga

Tako nekako...

znači, nije problem ako ti sutra ujutro pokucam na vrata i kažem to je moje, bez papira? Prije je bilo “narodno”, ****ga ka Haha Oko ovih objekata se dešavala sumnjiva privatizacija, objekti koji su bili u vlasništvu firmi, preduzeća, fabrika su pod sumnjivim okolnostima završavali u vlasništvima raznih likova. Nikada nisu vraćeni pravim vlasnicima. To je moja poanta! Tako da se otprilike dešavalo upravo to što si naveo kao primjer. Jer svi mi znamo šta znače ti objekti na moru. Znači, grabež i otimačina sa izdajom na svakom koraku. Nisu svi ti objekti bili u vlasništvu JNA, Kupari recimo, pa da su nacionalizovani (s pravom), mnogi od njih su od firmi, preduzeća koji/a i dalje postoje.

Haha

>>Oko ovih objekata se dešavala sumnjiva privatizacija, objekti koji su bili u vlasništvu firmi, preduzeća, fabrika su pod sumnjivim okolnostima završavali u vlasništvima raznih likova. Nikada nisu vraćeni pravim vlasnicima. To je moja poanta! Tako da se otprilike dešavalo upravo to što si naveo kao primjer. Jer svi mi znamo šta znače ti objekti na moru. Znači, grabež i otimačina sa izdajom na svakom koraku. Nisu svi ti objekti bili u vlasništvu JNA, Kupari recimo, pa da su nacionalizovani (s pravom), mnogi od njih su od firmi, preduzeća koji/a i dalje postoje. ka Tako nekako...<<pa onda ideš na sud, ako ne hrvatski, onda europski i dođeš sa papirom da je to tvoje. Mislim, veze s vezom…

Ma jelte

>>>>Oko ovih objekata se dešavala sumnjiva privatizacija, objekti koji su bili u vlasništvu firmi, preduzeća, fabrika su pod sumnjivim okolnostima završavali u vlasništvima raznih likova. Nikada nisu vraćeni pravim vlasnicima. To je moja poanta! Tako da se otprilike dešavalo upravo to što si naveo kao primjer. Jer svi mi znamo šta znače ti objekti na moru. Znači, grabež i otimačina sa izdajom na svakom koraku. Nisu svi ti objekti bili u vlasništvu JNA, Kupari recimo, pa da su nacionalizovani (s pravom), mnogi od njih su od firmi, preduzeća koji/a i dalje postoje. ka Tako nekako...<<pa onda ideš na sud, ako ne hrvatski, onda europski i dođeš sa papirom da je to tvoje. Mislim, veze s vezom… ka Haha<< Ne ide to baš tako. To znači da ja trebam na sudu da dokazujem da je hotel koji sam izgradio i koristio pedeset godina moje vlasništvo. Tom logikom je i moja kuća na moru (bilo čija)mogla da bude oduzeta. Pa ti dokazuj, ko te... Stvari su preočite, da se ne lažemo, a indikativno je to što su objekti u vlasništvu BiH firmi, preduzeća, fabrika, rudnika... Klasična otimačina i siledžijski odnos. Zinule gujce na objekte, zemljišta koji su na moru. Sve skupa ne bi moglo bez bande iz BiH. ITEKAKO VEZA S VEZOM!

Bosanski kralj prvovjenčani

Proklete *****e, sve su nam oteli dok su bh mulci ćutali i odobravali po sistemu zakolji vola zbog kile mesa.

Cox

Svaka dobit treba da se rasporedi na 3 naroda koja su to zajedno gradila. A ovako ce samo bosnjaci uzet dobit.

IBRO

***

***

***

Sipa pipa

***Mogla bi tebi uskoro sipa pokucat na vrata,potrudit cemo se da te pronađemo pomoču ip adrese 🤔

Ja ne znam samo gdje je problem pokazat

izvadak iz ZK..... Ja ga imam za svaku moju nekretninu i mogu ga pokazat kad god bude zatrebalo. Ovi ¨komandosi¨ sto na prepad okupiraju zgradu samo treba da izvade jedan primjerak i da vidis kako policija ljubazno kaze: ¨Aha, tako, sve u redu, izvinite na smetnji¨. Problem je sto ga NEEEMAJU. I to da se shvati, dok god nemas ZK izvadak ili KP-ugovor na pokaz, NIIIJE TVOJE. Al znam, tesko je mrzitelju makar i toliko malo otskrinut mozak. On je zaslijepljen svojom mrznjom.... A to sto drzava BiH ne radi nista na dogovaranju sa drzavom Hrvatskom o podjeli te vrste imovine iz bivse nam drzave, to opet nije kriva RH. Stoji se u mjestu, niko ne postavlja pitanje, eh paaa....

Lopine

izvadak iz ZK..... Ja ga imam za svaku moju nekretninu i mogu ga pokazat kad god bude zatrebalo. Ovi ¨komandosi¨ sto na prepad okupiraju zgradu samo treba da izvade jedan primjerak i da vidis kako policija ljubazno kaze: ¨Aha, tako, sve u redu, izvinite na smetnji¨. Problem je sto ga NEEEMAJU. I to da se shvati, dok god nemas ZK izvadak ili KP-ugovor na pokaz, NIIIJE TVOJE. Al znam, tesko je mrzitelju makar i toliko malo otskrinut mozak. On je zaslijepljen svojom mrznjom.... A to sto drzava BiH ne radi nista na dogovaranju sa drzavom Hrvatskom o podjeli te vrste imovine iz bivse nam drzave, to opet nije kriva RH. Stoji se u mjestu, niko ne postavlja pitanje, eh paaa.... ka Ja ne znam samo gdje je problem pokazat Ako je hotel bio prije rata recimo od Energoinvesta, Famosa, Ključa kako je izgubio vlasništvo nakon rata? To ti nama objasni legalisto.

Objasni ti meni nelegalisto,

Ako je hotel bio prije rata recimo od Energoinvesta, Famosa, Ključa kako je izgubio vlasništvo nakon rata? To ti nama objasni legalisto. ka Lopine .............................. kako moze Energoinvest, Famos, Kljuc ili iko drugi dokazat vlasnistvo A BEZ ZK izvatka?

/ Najnovije