Snimak Vučića s otvaranja dionice autoputa apsolutni hit na internetu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Konta Vucic: Ooo Boze dragi kavog Debila imam u Vladi...al neka ga Imam ja i Vulina taman su oni tu Negdje, neka ih neka se druze.!!

zoran

kako mu se samo uvlači ... Vučiću neprijatno :-)

Utjeha

Čovjek gradi i otvara autoputeve, bolnice , fabrike....u svojoj zemlji! A vi možete samo da budete zlonamjerni, pakosni i ljubomorni, jer imate morone, i kriminalce na vlasti u tvorevini koja , faktički i ne postoji!

Glas Razuma

Pa boli ga gusca, zato grimase. Mada, valjda je navikao do sad..

Koji kreten! Samo izopačen narod može njega birati za vodlu!!

.

Baš tako

Čovjek gradi i otvara autoputeve, bolnice , fabrike....u svojoj zemlji! A vi možete samo da budete zlonamjerni, pakosni i ljubomorni, jer imate morone, i kriminalce na vlasti u tvorevini koja , faktički i ne postoji! ka Utjeha

Koji bolesnik

Koliko je poremecen Fahrijev mali da dovodi ovakve jadove na pozicije pa ih se onda kao stidi kad mu glade muda.

Ex Yu novinar

jadna maligna sarajevska mahalo, vazno je da samo nekoga provalite i ismijete se. U ovom slucaju sa Vucicem. A da vas pitam nesto, sta je to vas konvertit Zivkovic otvorio u zadnjih par godina? Daj boze da je jednu trafiku otvorio. Kad bi mogli shvatiti koliko ste primitivni i jadni okovani tom mrznjom prema svemu sto ne ne-muslimansko.

Mora da si iz Tilave

. ka Ex Yu novinar<< Imas jak seljacki kompleks.

/ Najnovije