Snažna poruka iz RH: Spremamo novu politiku prema BiH, Čović ne smije dobiti priliku

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

cooperativa

Evo prilike za tzv. probosanske i tzv. progradjanske partije u Bosni. Ko kaze da u Hrvatskoj nema partnera za razgovor i saradnju, taj laze. Ako ste normalni, trazite i u Hvatskoj, kao i u Srbiji, normalne partnere za saradnju. Nije da ih nema. Bez obzira sto trenutno nisu vlast. Bice!!! aBd

*

Duga je to porodična tradicija....preduga ...... Još od antičke 1993 .... dok su se od svojih frendova Tute i Štele iznajmljivali robovi za opravak ograde u Sokolu (čitaj maltretiranje, batinanje i ubijanje) civila s drugačijim imenima i konfesijama, ideja o grbu je tinjala u mozgu ovog "Nositelja EUropskih vrijednosti" ... eeee drug moj....

Nino

Jezikaro i gluoačo... Sjedi, jedan..

"Politika Dragana Čovića ne smije dobiti novu priliku"

Pa i neće. Opet će nas 300 000 glasati za Komšića, normalno! Ili, svejedno, za bilo koga samo PROTIV ovog licemjernog banditskog lopova! Može i za Bruce Lee-a, svejedno je ba....

GluOača

Jezikaro i gluoačo... Sjedi, jedan.. ka Nino -- gluoačo?? Aaaa.......Jesi nekakav GLUOA i NEISMEOAN...

Nino

Zbog prava naroda je i bo rat. Dok se ne riješi nacionalno pitanje u BiH, činjenica je da nema napretka . Muslimani računaju na vrijeme i natalitet, da će tako doći do svoje islamske države. Kako bi bilo da vi u Hr ponovo izbrišete granice sa Srbijom i uvedete građanski princip? Ne pozna situaciju, a htjela bi da nešto kaže.

Opet će nas 300 000 glasati za Komšića!!

VAZDA!

?

eis? a grb?

Šefik

Da nije i ova "Zeleno-lijeva" na spisku analitičara-savjetnika, s mjesečnih 1000€?

ccc

HNS ne priznaje zeleno-lijeve hrvate...to nisu Hrvati :P

gost

Ovaj dio je kljucan, dobro ga procitajte prije nego vas obuzme euforija i neosnovan zanos: "..prevalentne nacionalističke politike u Bosni i Hercegovini dijele se na one koje vode podjeli BiH i konačnom “amenu” na etnička čišćenja počinjena u ratu, i one koje koriste, doduše, argument cjelovitosti i jedinstvenosti BiH, ali uz namjeru dominacije većine nad manjinom."

Respekt i postovanje

Osobe koji poticu mrznju, razdor i rat izmedu pucanstva kako u Bosni i Hercegovini tako i u susjednim drzavam treba ignorisati . Posten i korektan odnos prema pucanstvu kao irazumjevanje i respekt susjeda je osnova jednog dobrosusjedskog odnosa. Religiju i njene uticaje treba ostaviti u kuci a ne koristit na ulici protiv sebe i susjeda.

BiH

Bravo Sandra,to je pravi potez,a ovaj nino sto je lupao gluposti kako mi zelimo islamsku drzavu je glup,pa da je tako pustili bi srbe da se odcjepe i dali hrvatima treci entitet sto bi i jedni i drugi prihvatili,i eto ga nama ostade ta islamska drzava,nista lakse,ali glup si ti da shvatis da je jedino pravedno rijesenje gradjanska drzava svih naroda i nacija.

DUDEK Krivousti Njofra

@ nino tako je,tvoje nacionalno pravo će se riješiti motkom..za početak kasnije vidicemo

KLOSA

BOLI COVICA BRIGA TEZAK JEDNO NAJMANJE 20 MILIJARDI EURA COVJEK PATRIOTA CIJELO VRIJEME UZIMO SEBI

Gost

Ko i koliko te placa da pricas o situaciji koju ne poznajes?

Spremali ne spremali on nema sanse!! To mu mi necemo dozvoliti! Mi bosnjaci! Sve u duhu Deytonskog sporazuma!

.

Rus-mir

@cooperativa, s takvima, koji o svemu imaju isti mišljenje kao i ti , o čemu bi razgovarao? Bez drugog i drugačijeg mišljenja, nema arsprave. Ona je završena prije nego i započne.

Rus-mir

"Snažna...", ovo mi je najjače. :)

Rus-mir

Bravo Sandra,to je pravi potez,a ovaj nino sto je lupao gluposti kako mi zelimo islamsku drzavu je glup,pa da je tako pustili bi srbe da se odcjepe i dali hrvatima treci entitet sto bi i jedni i drugi prihvatili,i eto ga nama ostade ta islamska drzava,nista lakse,ali glup si ti da shvatis da je jedino pravedno rijesenje gradjanska drzava svih naroda i nacija. ka BiH Ako vam to omogući Sandra, onda može, inače zna bit problem. :)

/ Najnovije