Smrt izbjegnuta za dlaku: 'Vozačica crvene Seat Ibize je moja uskoro bivša supruga'

2
Radiosarajevo.ba
Smrt izbjegnuta za dlaku: 'Vozačica crvene Seat Ibize je moja uskoro bivša supruga'
Foto: Dalmacija Danas / Printscreen

Nakon što je najprije stranica Prometne zgode i nezgode, a potom i portala Dalmacija Danas objavio video obijesne i opasne vožnje na državnoj cesti na ulazu u Sinj, kod Kukuzovca javio nam se vozač motora koji je skoro nastradao.

Vozačica crvene Seat Ibize odlučila se na preticanje osobnog automobila preko pune linije i skoro izazvala frontalni sudar. Nakon što je završila s manevrom, vratila se u desnu traku i nastavila pun gas prema motoristu ispred sebe.

"Moje ime je Petar i vozač sam motora, kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula preticati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača stoga trebam vašu pomoć. Ako ste vidjeli nešto ili znate osobu koja posjeduje video snimku da se slobodno javi.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, niko nije stradao", kazuje nam Petar.

Snimka je izazvala je brojne negativne reakcije pratitelja stranice, koji su izrazili nadu da je ovo prijavljeno policiji i da će vozačica platiti masnu kaznu.

Video opasne vožnje pogledajte na slijedećem LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije