Bahati vozač stavio druge u opasnost: Vozio kamion na autoputu - u suprotnom pravcu

0
Radiosarajevo.ba
Bahati vozač stavio druge u opasnost: Vozio kamion na autoputu - u suprotnom pravcu
Foto: Facebook / Kamion koji vozi u suprotnom pravcu

Svakodnevno se srećemo s nekom formom bahatih vozača, bilo da je riječ o njihovoj neprilagođenoj brzini, načinu i mjestu parkiranja ili generalnom ponašanju u saobraćaju. 

Ipak, što se tiče stavljanja drugih u opasnu situaciju, teško je nadmašiti sramotan potez jednog vozača teretnog vozila. 

Naime, na autoputu u Bosni i Hercegovini je uslikan kamion koji ide u suprotnom pravcu. Radi se o dionici Bosanska Gradiška - Doboj

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

Fotografija je objavljena na Facebook stranici 'Teretnjaci.ba', koja skuplja vozače teretnih vozila u Bosni i Hercegovini. Objava ima veliki broj komentara, mahom negativnih, na račun vozača. 

Ne treba ni reći koliko je ovo što je vozač uradio nepromišljeno. Imajući u vidu brzine kojima se automobili kreću, sudar s ovim terentim vozilom značio bi sigurnu smrt. 

Kamion ide suprotnom trakom autoput 9. Januar pravac Gradiska-Doboj Molimo ljude koji idu ovom dionicom da obrate pažnju na vozilo koje im dolazi u susret da ne bi izazvali veliku nesreću.

Posted by Teretnjaci.ba on Saturday, August 5, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije