Slučaj u Hrvatskoj: Uz oranicu na zemlji našao gomilu pušaka

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Index

Mater im... Prije par dana Index piše kako kod nas u bascama stoje zakopane puške krvi im se svi napili dabogda.

@Idex

Mater im... Prije par dana Index piše kako kod nas u bascama stoje zakopane puške krvi im se svi napili dabogda. ka Index Pa vi se sami hvalite sa tim u onom fazonu da su patriote iskopali očistili oružije i da ste spremni za rat

Jole

E budale!!sta imas to prijavljivati..fino spakujes i na tavan..vidis kakva vremena dolaze

@Jole

E budale!!sta imas to prijavljivati..fino spakujes i na tavan..vidis kakva vremena dolaze ka Jole Da, sad će proljeće

M48

Ove puške više ni u muzejima ne drže mada su upotrebljive. Puške teritorijalne odbrane bivse YU.

Nope. Sovjetske Mosin Nagant m90/30 ili 90/31

Ove puške više ni u muzejima ne drže mada su upotrebljive. Puške teritorijalne odbrane bivse YU. ka M48

BBB

Ovo je dron izbacio Plenkiju da vidi kakve su puške jer mediteranski anemičar nije služio vojsku. Mama i tata oficiri JNA izvukli su su anemičara od te nekadašnje obaveze. O odbrani Hr. može skupa sa Milanovićem pod ruku ! Podrum, ženina suknja i sef je sve od rata što su doživili !

Gost

Jel' vi mislite u nekom budućem ratu (ne vjerujem da će ga biti) ratovati puškama? Šta mislite koliko ljudi trenutno u Ukrajini gine od puščanog zrna?

/ Najnovije