Slučaj u Hrvatskoj: Članovi Domovinskog pokreta ceradom prekrili Titov kip

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fašističko smeće

***

Zees

*** *****tvu i fasizmu nikad kraja na zakost reklo bi se truju djecu ma jok djeca se sad radjaju u toj ****noj drzavi sa genima fasizma i *****tva i puna su im usta a dok se maknu iz banane manji su od makova zrna

Panzer

*****tvu i fasizmu nikad kraja na zakost reklo bi se truju djecu ma jok djeca se sad radjaju u toj ****noj drzavi sa genima fasizma i *****tva i puna su im usta a dok se maknu iz banane manji su od makova zrna ka Zees Samo priglupi Bošnjo zaziva i slavi Tita danas

Bas cudno

*****e iz instituta za revidiranje povijesti i izmisljanje hrvatske proslosti prekrili Titov spomenik ?

Mitar

Pametni ljudi,zato i jeste Hrvatska ispred svih nas.A ne kao ovi iz SDA,od Milosevica se borimo da ih skinemo.Ali sada se narodilo ovih srpskih polutana po Srpskom Sarajevu,sad je lakse jer kod tupavih turaka jos vredi bratsvo i jedinstvo!:)Sad ne smemo stati ,dok nema SDA!

sad će imbecilne jugobalije da se

iščuđavaju i8 osuđuju. zazidani u mitovima prošlosti, od el-fatiha do nepismenog broovarooa.

sve vam je dao ..

Dok je gulio Jugoslaviju za vas i izgrađivao jadransku obalu parama svih nas bio vam je odličan . A Bosancima i Hercegovcima ostavio rudnike i siromaštvo !

Sramota koliko covjek moze biti glup!

Tito nam je vratio Dalmaciju, Istru, koje je Pavelic prodao Talijanima za par crnih uniformi i nekoliko kamiona.... Da je komunizam valjao, naravno da nije, nije ni realsocijalizam, ali to su sad druge kategorije. Tito kao licnost je daleko vise pozitivan, nego negativan.

/ Najnovije