Slobadan Miljuš palicom na smrt pretukao suprugu: "Njen otac zna zašto"

Radiosarajevo.ba
Slobadan Miljuš palicom na smrt pretukao suprugu: "Njen otac zna zašto"
Foto: Net.hr / Slobadan Miljuš i Zvjezdana Bencun

U razgovoru putem videolinka s novinarkom kanala FOX5, Slobodan Miljuš (37), Srbin iz Like, objasnio je mnogobrojne razloge zašto je bejzbolskom palicom brutalno ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, za što uopće ne pokazuje nikakve znakove kajanja, piše Blic.

Las Vegas: Muž pretukao na smrt Bosanku bejzbol palicom

"Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to napravio – nikada nije bila kod kuće, nije vodila računa o djeci, sve sam ja radio… Da njezin otac nije zabadao nos gdje ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam mu se osvetiti, a kada bude gledao vijesti, znat će zbog čega", rekao je.

Naime, Slobodan je na pitanje novinarke je li on ubio Zvjezdanu prvo odgovorio potvrdno i da se zbog toga ne kaje, a onda je naveo navodne razloge koji su ga potaknuli na taj čin.

"Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o djeci, stalno je bila izvan kuće, stalno je radila, radila, radila… Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam suđe, kuhao…", požalio se Slobodan.

U jednom je trenutku rekao kako se brine za svog 13-godišnjeg sina koji ga je zatekao nakon ubistva i pozvao policiju.

"Jako sam zabrinut za njega. Volio bih da nije vidio ništa od toga, ali je vidio. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njezin otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada djeca rastu i bez svog oca", kazao je Slobodan.

Na pitanje je li to ubistvo bilo osveta Zvjezdaninoj porodici, rekao je da nije riječ o tome, već o osveti njezinom ocu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije