Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

ovo je velike stvar, imat će ovo reperkusiej i na BiH. Mislim da će VP nametnuti zakon u BiH...sprema se čišćenje.

Nisam@Robot

# AFERIM # Crna Gora jest Malena al je Casna i Postena #.!! Nije mala Stvar, Bravo.!!

Dandy

Crnogorci imaju muda kao i na Sutjesci 1943, Sava Kovačević bi bio ponosan. Svaka čast!

Habuhabuhabu

Pametno. I sebe će tako zaštititi.

Pravda

Svaka vam čast ljudi! Hvala sto ste normalni.

Genjacidni Muslimanitet

diktator jos drzi konce u svojim rukama i upravlja marionetama. Nece dugo, iduce godine seli za mladomuslimanski Rezervat jer kad izgubi mjesto Predsjednika, ceka ga dugogodisnja robija.

Jole

E svaka vam cast Crnogorci...ovim ste pokazali da ste ljudi!!!

BiH

Svaka cast Crnogorci! Bosnjaci iz Cg., kapa dole!

zaboravljate

E svaka vam cast Crnogorci...ovim ste pokazali da ste ljudi!!! ka Jole .. bogami vi svi koji uzdizete ovaj cin do nebeskih visina zaboravljate da su crnogorci skupa sa srbima kao pripradnici VJ i paravojne cetnicke horde upali u sela u Hercegovini, npr. selo Ravno, pljackali, silovali i ubijali?? pogledajte TV snimke npr. tipa koji ce cese po zatiljku sa tri prsta dok ga kamera snima..

eh moji zaboravni zemljaci..

.. bogami vi svi koji uzdizete ovaj cin do nebeskih visina zaboravljate da su crnogorci skupa sa srbima kao pripradnici VJ i paravojne cetnicke horde upali u sela u Hercegovini, npr. selo Ravno, pljackali, silovali i ubijali?? pogledajte TV snimke npr. tipa u vojnoj uniformi koji se satro cese po zatiljku sa tri prsta dok ga kamera snima..

011

Ovo je istina o Srebrenici: https://www.youtube.com/watch?v=nPf6WxLhBeU

Bosna

.. bogami vi svi koji uzdizete ovaj cin do nebeskih visina zaboravljate da su crnogorci skupa sa srbima kao pripradnici VJ i paravojne cetnicke horde upali u sela u Hercegovini, npr. selo Ravno, pljackali, silovali i ubijali?? pogledajte TV snimke npr. tipa u vojnoj uniformi koji se satro cese po zatiljku sa tri prsta dok ga kamera snima.. ka eh moji zaboravni zemljaci.. To nisu bili pravi crnogorci

Go

Sve u dure, alu ako je Munira napisala onu recenicu nek crknem odmah.

Boom

Nisu samo u Hercegovini i u Bosni su bili

Džasmin

Pa svi koji su činili zločine nisu pravi hrvati ni crnogorci niti bošnjaci a ni srbi.To su izrodi ljudski

Istina

Sad će muslimani da im vade sezonu! Srbi odustaju od ljetovanja u toj neprijateljski nastrojenoj zemlji! A, dobre im džabne vakcine iz Srbije! Ko i bošnjama! E moj ludi Vučiću! Nije ti jasno da to nisu ljudi, to su funjare, i prelivode! Kako vjetar duva, oni se okreću!

/ Najnovije