Nastavljaju se skandalozne izjave Vulina: "Srpski svijet" nije poziv na sukobe

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovog klempu firauna glasnogovornika vucka treba poslati u vjecna

heh

naravno da nije...to je poziv na etnicko ciscenje! Probaj jajaro, a ne laj...

Jovo

Nikako Srbi da nauče..sve ratove izgubiše i oni bi da ih još šamaraju .Isterali ih iz hrvatske ,Kosova a sad će i iz crne gore.

007

Tako je Vuline, care! Ovdje je kamen spoticanja samo extremna mržnja malih naroda prema Srbima! Valjda od straha i ljubomore su takvi!

N.G

Pa vi hoćete da YODA izgubi živce i da iskoristi sve ono što je naučio na obuci od 15 dana. Ako njemu prekipi on ujeda

miki

ne mislimo mi da su bosanski Srbi genocidan narod i oni su se na svoj način našli u raljama agresije Srbije na Bosnu. Otuda je genocid.

pametnom isaretom dosta

Treba pitati klempu ima srpskog sveta i u americi mogao bi pripojiti

Istina

Samo ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane, federacija BiH, koja je crna mrlja na karti civilizovanu Evrope!

Hm

A što to islamskom svijetu smeta srpski svijet?!

Istina vas boli

Ko su to mali narodi! Idi se obrazuj i pogledja istinu u oci gdje si i sta si u odnosu na drugo pucanstvo. Vazan je kavlitet a ne kvantitet.

/ Najnovije