Skandal na otvaranju Europskog prvenstva: Otpjevali kartu "srpskog sveta", spominju i dio BiH

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nazizam čisti

Čisti nacizam. Srbijanci stidite se i ovakvog metaforičkog otimanja tuđe zemlje

BAD

JAKA KOLEKTIVNA UPALA MOZGA...!!!

Daće Bog

Bićete u okvirima Beogradskog pašaluka, ako tako nastavite zazivati zlu sudbinu.

Proteus2

Lebensraum na srpski način, životni prostor za jedne a patnja, krv i smrt za sve ostale. Ovo su namjere srpskog nacionalizma i SPC-a novi pohod osvajanja teritorija, kako reče nedavno ona droplja na onom faši skupu u BL, od Skoplja pa sve ko biva do Slovenije. BiH i Crna gora su im lagan zalogaj, pripremili ga i ižvakali amerikanci, europljani, Escobari, Planeti, Grenelli. Bošnjo se bavi foteljama u Kantonu i narkokafićima i procentima a Nešić ide po naredbe u Kremlj. Isak će danas negdje helikopterom da se slika a košarkaš strahuje od sistema koji je postavio na vlast.

Car je gooo! Car je go!

Samo ludi ne vide da je Dejton nemoguca drzava, izvor kriza, nestabilnosti, aparthejd, nefunkcionalnosti. Embargo na drzavu. Samo glupi ne vide da je politicka korupcija, propast drustva, siromastvo, iseljavanje, vladavina susjednih drzava nad ljusturom od drzave BiH, rezultat Dejtona. Strpali nas u Srbijanske i Hrvatske “etnicke”torove, entitete, kantone, politicke “narode”. Mnoge politicke stranke su vladale dejtonskom Bosnom, efekat uvijek isti, propadanje, siromastvo, nestabilnost, rat, masovni iseljavanje. Sve je do sistema, Dejtonskog hostapleraja. Zapadnjaci, skinite vise ludjacku kosulju napacenom i nesretnom narodu. Znamo kad, zasto i kako je navucena! Vi ste krivci za ratove ‘90-tih jer ste nametanjem embarga na oruzje omogucili naoruzanoj do zuba SRJ da pokrene i vodi ratove protiv Slovenije, Hrvatske i okruzene, napadnute, nenaoruzane BiH. Ukinite nacije nepostojece Jugoslavije kao lazne “konstitutivne narode”. Nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu genetski Slaveni Srbi i Hrvati.

Bosanac

***

Sve je odo velikodrzavnih projekata, nacija SHS

Bićete u okvirima Beogradskog pašaluka, ako tako nastavite zazivati zlu sudbinu. ka Daće Bog . Pogledajte kartu Srbije iz 1910. Bez Sandzaka, Vojvodine, Kosova, Presevske Doline. Sve je uprskao Zapad kad je nakon I ww napravio Kraljevinu SHS u kojoj je Srbija prigrabila CG, Vojvodinu, Kosovo i Sandzak, potkupila grckopravoslavne crkve balkana da bi 1932 napravila od Crkve Srbije SPC! Sad se istom Zapadu obijaju o glavu te gluposti. Znamo kako je u krvi nestala ta Jugoslavija. Treba osloboditi NACIJA Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, radi mira i prosperiteta. Posebno u Bosni i CG!

Vuciceve ...

... snage nastavljaju sa obmanom i brukanjem svoga naroda!!

Pravi se

Pravi se velikoruska slavenska zajednica na Balkanu i sire. Zapadnjaci, zatvarajte zamrznute konflikte inace ce ih Rusija sve potpaliti. Bosnu ste mogli rijesiti 1995. i ranije. Vi joj nametnuli embargo na odbranu, blokirali oslobodjenje 1995., nametnuli Dejtonsku ludjacku kosulju. Davno bi Bosna bila u NATO i EU a vi mirni sa Balkanom.

Gost_Radio_Sarajeva

Vučić jugend.

Ja1

Ocito nece stati dok se ne svedu na beogradski pasaluk ako im i to ostane. Ne zna srbin kad je previse

IVA

*** STA GOVORI VICIC I OSTALO SMEĆE TO NIJE NISTA

Namćor

Sreća pa je ova ekipa previša debilska za nacizma. Debilizam paćenički, jedino što može doći od Ace psihopate i njegovih debila.

Srb IN fašista

***

prolaznik

gluho i daleko bilo

Šta drugo reći

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Bosnjama je izgleda draza mapa velike albanije

Sta je problem bosnje? Vama su drazi albanski svijet i mapa velike albanije? Nikad nisam vidio da ste to osudili, jer je to valjda po onoj logici da su vasi prijatelji svi oni koji su protiv srba.

dobro jutro kolumbo

Sta je problem bosnje? Vama su drazi albanski svijet i mapa velike albanije? Nikad nisam vidio da ste to osudili, jer je to valjda po onoj logici da su vasi prijatelji svi oni koji su protiv srba. ka Bosnjama je izgleda draza mapa velike albanije to vise govori o vama nego o nama ili cak stavise o albancima

Onaj koji mrzi krivi onoga koga mrzi. dijagnoza

to vise govori o vama nego o nama ili cak stavise o albancima ka dobro jutro kolumbo Upravo to govori o vama, jer organski mrzite srbe pa se udruzujete i sa crnim djavolom protiv njih. Pojesce vas ta mrznja, ali srbe necete otjerati.

/ Najnovije