Sjeverna Koreja ispalila balističku raketu preko Japana

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Sankcije i izolacija jedne zemlje koja pokusava da napravi oruzje kako bi se odbranila od zemalja koji su joj uveli sankcije i zabranjuju da se brani. Te zemlje imaju naoruzanje ali niko drugi ne smije da ima. Demokratija usa ambasade bez pardona.

Miki ti si bolestan

Sankcije i izolacija jedne zemlje koja pokusava da napravi oruzje kako bi se odbranila od zemalja koji su joj uveli sankcije i zabranjuju da se brani. Te zemlje imaju naoruzanje ali niko drugi ne smije da ima. Demokratija usa ambasade bez pardona. ka Miki Sjeverna Koreja je idealna država za tebe i tebi slične! Eto ti Sjeverna Ko+

Miki

>>Sjeverna Koreja je idealna država za tebe i tebi slične! Eto ti Sjeverna Ko+ ka Miki ti si bolestan<<Klasicno muslimansko polu-razmisljanje mez argumenta jer nije sposoban da ga sastavi. Demantuj me ako imas nesto pametno reci, mada se ne ocekuje. Cuj uvesti sankcije nekoj zemlji jer pravi svoje oruzje. Tako se i indonezija javno izjasnila da ne smije kupovati suhoje jer se boje sankcija usa i to je po tebi demokratija? Ipak ako ne kupis americko oruzje onda si teroristicka drzava i eto sankcije.

Gh

***

/ Najnovije