Sjećanje na lik i djelo prvog predsjednika RBiH: U Prizrenu postavljena tabla Trg Alije Izetbegovića

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

I to prevedeno na Njemački

Haj,

mogu mu biti zahvalni, sto su na njegovom primjeru naucili, kako se ne bori za nezavisnost.

Rudar

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Demiri, Arifi i Bajrami? Čisti BOŠNJACI! Ako se šalimo.

Iz jednog u drugi

Rezervat

.

Lijepe riječi su ukras!

Adi

vama jeste valjao***

.

U znak zahvalnosti i reciprociteta, predlažem da se Banja Luci napr. neki trg ili makar neka ulica nazove Trg 500 godišnjih uspomena.. Ulica 500 godina... kako to gordo zvuči...

_-

Kakav god da je, i šta god da je... Njegova ostavština je međunarodno priznata država Bosna i Hercegovina. Sa jednim narodom u demografskoj progresiji, sa jednim narodom u ubrzanom svođenju na nacionalnu manjinu. Sa jednim velikim šumskim područjem. Stanovnici tog šumskog rezervata također rapidno gube demografski potencijal. Jevreji su vijekovima pozdravljali se sa dogodine u Jeruzalemu, sve dok im se pozdrav nije ostvario. Arapi su imali gdje otići. Relativne rezervne domovine. Jevreji nisu imali rezervne domovine - svaka slučajnost je... Namjerna

On i jest za Prizren, Novi Pazar i takve vukohebin

...........

Lik i djelo?

HahahahahahahahA

343 gazija755

J... vas on,za*****k teroristicke sda organizacije koja unistava svoj vlastiti narod

.

........... ka On i jest za Prizren, Novi Pazar i takve vukohebin Pa neće valjda za Čajniče, i ... ma kako se zove to mjesto u vražju *****... Ma odakle je onaj međed sa brkovima što harlauče.. Što je 3 sata držao posmrtni govor... Ma tipični pravoslavac.. Znaš koji je? Pa neće valjda biti za ta mjesta..

-_

J... vas on,za*****k teroristicke sda organizacije koja unistava svoj vlastiti narod ka 343 gazija755 Pomaže bog Risto :) Kako si? Ima li zime u toj šumi?

Ljiljan:PODAM MATERU SVIM KRVAČIMA U BIH

DA JU ***E.

Gost

E, svašta čovjek može pročitati na ovom GRADŽANSKOM portalu.

/ Najnovije