Širi se misteriozan smrad Zagrebom, a nikome nije jasno od kuda dolazi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dnevni red

SMRAD JE OD MILANOVICA

che

To smrdi Plenković .

Kuronja

Zemlja izbacuje sranju njofeu retardiranog krivoustog tuđmana!

NRW

To vam se čviljavi milanović raspada. Nema sapuna da se opere.

Flaster

Ahahahaha kaf pročitah smrad kontam Milanović se usmrdio.U svakom slučaju kupite mu sapun a onda u turski spa centar na pročišćavanje

Ups

Dolazi s Pantovčaka.

odlučan demanti iz sda!

u vezi nesnosnog smrada koji tukne na loj, a širi se po mitel-europskoj i eu metropoli zagrebu, odlučno demantiramo da je ijedan naš islamsko-teroristički član boravio u zagrebu. dok iz neke donacije ne nabavimo sadaka saFuna i malo parfema, naši članovi neće zagađivati vašu prelijepu državu, a ni državu herceg-bosnu.

/ Najnovije