Sestra nestale Marijane: Bojimo se da joj se dogodilo isto što i Mateju Perišu

0
Radiosarajevo.ba
Sestra nestale Marijane: Bojimo se da joj se dogodilo isto što i Mateju Perišu
Foto: Novi.hr / Marijana Seifert

Prošlo je više od tri sedmice otkako se pobjednici regionalnog Big Brothera Marijani Seifert gubi svaki trag, a njena sestra Maja Kovačević uključila se uživo u emisiju Puls Srbije na televiziji Kurir, gdje je voditelju Ivanu Gajiću otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregledava rijeku u blizini koje su nađene njene stvari.

"Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom.

Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je reći bilo što razumno i smisleno", priznala je.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

"Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su katastrofalno, cijela porodica je shrvana. Najgore je to neznanje, što se dogodilo, zbog čega i gdje je Marijana uopće."

"Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša porodica očekuje neke vijesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen.

Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateju", ispričala je.

Marijana je nestala u noći s 26. na 27. aprila ove godine nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom, prenosi Index.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije, na Mostu mladosti pronađeni su njezini dokumenti i mobitel.

Podsjetimo, policija je objavila kako je Marijana visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa te ima plavu kosu, zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije