Scholz putuje na sastanak s Vučićem: Glavna tema je litijum

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbija i Nemacka najjace

A teroristi mars na Bliski istok

Bosnjaci na baterijama

Made in Serbia! Radujte se komsije

071

Znaci Orban otpada kao posrednik za litijum za njemacke kompanije? Pa bilo je i za ocekivati da ce poceti neutralizacija Orbana. A i smijesno bi bilo da se Njemacka opet u energetici uvali u sigurnosni rizik sa Rusijom. Steta samo sto ce nas bezveze raskopati, unistiti okolis, a Kina je vec oborila cijenu litijuma za 80% na globalnom trzistu. Ionako ce se traziti neko drugo rjesenje za baterije i prevoz na elektricni pogon. Postoji puno jefitnije, malo manje prakticno, ali svakako ekolosko rjesenje. Litijum, nazalost lokalnih diktatorcica koji nas prodaju za dzaba (ali znamo odavno da imamo posla sa levatima i seljoberima), nece postati nova nafta, pa ce zbog svih gore navedenih razloga brzo i prestati interesovanje a cijena ce i dalje drasticno padati. A sve je istinski nazalost lokalnog stanovnistva koje nece imati nikakve koristi ali ce imati nepopravljivu stetu po zdravlje, vodosnabdijevanje i okolis. Iskreno se nadam da rudarski dilovi sa stranim kompanijama uglavnom nece uspjeti u BiH. Volio bih i da ne uspije u Srbiji, zao mi je stanovnistva. Ne bih volio ni u susjedstvu da gledam ekolosku katastrofu, pride za buraniju.

Nacisti

**** ti vučić dijete a ti njemu i to polipsanu.

Vidjet će mo pogani pašče

A teroristi mars na Bliski istok ka Srbija i Nemacka najjace koga ćeš ti da tjeraš iz svoje vlastite Države pasija izdrkotino .Da ti *****o dijete lipsano. Brzo će te vi za karpate vašoj braći bizonima.Zna se ko su teroristi i genocidaši.A vi pogani bijedni psi bez vlastite države nacije i vjere se potrudite sa nekim kome niste ravni Svako traži ovce za šišanje.Nadamo se da će taj litijum vam doći kraju.Da polipšete svi djecu vam *****o lipsanu

Role

MVJ i jednom i drugom.

Hahahahaha

Kako su ovi ********i psi glupi u ****u *****inu..Litijum ima Italija Njemačka Slovenija Mađarska i još mnoge Države al ne daju one da truju svoje stanovništvo Kad ima bezvrijednih života i jeftinih u Srbiji srpski životi ne vrede ništa .Takva rasa pasa i treba se uništiti

LebensraumKaputt

Srbendama juče Nijemci nacisti, fašisti a danas najbolji drugovi. Srbende bi prodale i rođenu *****. Kako će Vučića da rokne Putin i to kao zeca zbog oni granati. Sad bi se Srbija mogla gušiti od zagađenja i ekološke katastrofe samo da se ovaj balvan održi na vlasti i da napravi dil da može ubijati Bošnjake i Albance. Samo bujrum al neće vam to izaći na dobro, ni Vučku ni njegovoj sviti, ima da lete uši, ušlje jedne.

DDTMk2

Genocidaši će lete uskoro u majčicu pod jednu šljivu, jer pošto žele da prave ****arije pomaknu li se biće im kuku.

Deuterium

Ulitali se obojica do za vrat, pa razmjenjivali kašike.

Bolje Sebilja nego Ramo

đe si alija da podržiš ovo, da se i mi uključimo i štagod da jamimo

/ Najnovije