Saborski zastupnik Plenkoviću i Milanoviću: Dodik vam je zaštitnik hrvatskih interesa

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Mora se postovati dogovor Slobo- Franjo, tj. Boban-Radovan.

Gost

Hrvatski građani su ratovali protiv Srba (domaćih i uveženih) a nisu protiv muslimana (kasnije Bošnjaka) pa ne vide kako stoje stvari u BiH. Sa Dodikom se mora razgovarati kao i sa Izetbegovićem jer su to ljudi izabrani na izborima.

Bljak

Ovaj portal objavljuje svaku izjavu koju neko kaže protiv Dodika i Srba! A deklariše se za građansku BiH! Malo sutra ćete proći sa tom žvakom!

Plavi

Kolinda je za svoj prvi posjet izabrala BiH, i to SARAJEVO, sastala se sa tad legalnim predtavnicima tog EU protektorata. Za Dodiga nije htjela NI ČUTI. Majke Srebrenice je proglasile Kraljicom Balkana i srca..... A L I, ona je samo rekla da je ona predsjednica Hrvatske... i to je bilo dovoljno da CIJELA BiH skoči na zadnje noge. Nije valjala ona, ne valja Milanović.. Čini mi se da bi Bošnjaci najmirniji i najsretniji bili da oni BIRAJU predsjednika RH kao što biraju u BiH komšića...

Rus-mir

Ispada da i je tako, to zna svako dete...:)

Gost

Portal je bolesno fokusiran na Hrvate i Hrvatsku i Srbe i Srbiju. Bilo bi im drago kada bi ih nestalo. Vrlo lako ih proglašavaju fašistima a sami provode fašističke metode.

/ Najnovije