Sa tržišta se povlači lijek za visok krvni pritisak

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

To je jako dobro što se povlaci lijek ZA visoki pritisak, obzirom da nama trebaju lijekovi PROTIV visokog krvnog pritiska....

Hamper

Ja pijem lijek protiv bubrega i jedan za cirozu jetre. Lijekom za bolest.

Kakav ima lijek protiv bubrega???

Ja pijem lijek protiv bubrega i jedan za cirozu jetre. Lijekom za bolest. ka Hamper

Lijek

Kakav je onaj lijek sto ga reklamira političarka Hašimbegović Marijela ? Kad politicari bilo šta preporuce , ja im ne vjerujem, a tek lijek ,ni govora!

***

***

Društvo

Povlači se lijek koji je prošao sve medicinske procedure! Tko će sada koristiti navodne lijekove koji snižavaju razinu šećera u krvi? Hoce li NETKO odgovarati u ovoj državi ,tko tvrdi da je uz pomoć “nekog”preparata smanjio razinu šećera u krvi “do gornje dozvoljene granice”? Kojim metodama se došlo do takvog zaključka ?Da li je to smišljena i namjerna prevara pacijenata?Zasto naši ljekari ne propisuju taj lijek na recept ako je tako efikasan?Suplementi se,naravno,reklamiraju svugdje u svijetu , ali tvrditi da se dijabetes može regulirati ovim preparatom, te svjedočiti svojim primjerom u prozaičnoj reklami,stvarno je nedopustivo! Katastrofalno je sto se tog reklamiranja “latila “političarka Hašimbegović Marijela, koja je trenutno zastupnica u zakonodavnoj vlasti Skupštine Kantona,koja treba i mora da predlaže najbolja zakonska rješenja , koja će stititi građane od raznih zloupotreba i mahinacija! Ne može ova političarka biti zaštićena poslaničkom imunitetom,kada reklamira komercijalni lijek,a čija kompanija plaća reklamne spotove,a navedena političarka tvrdi i svjedoci o efikasnosti lijeka!

/ Najnovije