Ruski predsjednik pozvao Vučića na samit BRICS-a. Stigao kratak odgovor iz Srbije: 'Neka, hvala'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

A ŠTA ĆE SAD

OVAJ DEGENERIK S INTERNET KOMENTARA KOJI UPORNO PROMOVIŠE OVAJ BRICS I PRIZIVA GA? A? MA JA ...... NE MOŽE VAMA NIKO NIŠTA IONAKO, JAČI STE OD SUDBINE ...... :)

***

***

Djelimicno ...

... istina za oslobodjenje Bg. Zna se dobro ko je trcao i zurio da stigne prije Rusa. Krivis istoriju, a to nije lepo!!!

Ma nemoj se bojati

Ako Putin hoće da ti dodjes ti ćeš doći. A ako ti bude spremao nesto to će ti biti, ne moraš biti tamo

Laxative

Ma nije valjda da je pizza ousti izdao braću ruse, pa jooj, jao, a obećali mu sve, i da će ga podržati za novi rat na Balkanu. Opet izdajica kao i uvijek kroz istoriju, opio ga litijum a fasovaće polonijum.

Kvazinovinarstvo na djelu ¨neka, hvala¨.

Rabi se mahalskokosabski zargoncic. A u tekstu se sam sebe opovrgne, ne moze ocitije.

moha

Dogovorena utakmica, Vulin pripremio teren.

/ Najnovije