Rusija zaprijetila Hrvatskoj: Bit će posljedica. Poduzet će se mjere odmazde

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Poljska i Hrvatska su dva trna u putinovim ocima …

Hercegovac u Bosni

Teška srce su to uradili,ali djaba nazvao veliki brat ,šta se mora,mora se. Još trebaju objasnit zašto im je predsjednik republike ruski pijun.

Koh

Hrvatska nema sta kome objasnjavati, pogotovo ne skorojevicima i *vjetrima na balkanu.

chmod

pa vec ste ih napali sa dronom, realno treba hrvati da traze odmazdu…

BBB

Odmazda je ratni zločin ravaku !

E moj ludi Zoka! Ti i tvoj polupismeni ministar Radman cete od Hrvatske napraviti kopnenu drzavu!

.

Guest

Guest I treba im se oduziti. Prevse se mijesaju i ispoljavaju saka jada pocevis od BiH,Srbije pa nadalje. Svemu je kriv onaj ortpdoksni lopov kamenjarski cigos iz kamenjara krivousti. Svoje komplekse nize vrijedmosti ispoljava tamo gdje ne moze lovom ukradenom postici. Pa zar vam nije jasno da je onaj projektil sto je nedavno pao u HR bio upozrenje.

Historia est magistra vitae

Hrvatska nema sta kome objasnjavati, pogotovo ne skorojevicima i *vjetrima na balkanu. ka Koh Bosna i Hercegovina je ovdje starosjedioc, tvoji preci su naselili nasu zemlju koju su Rimljani pokorili, najmlađi narodi ovdje ste vi, pa Srbi.

Tatar

Nije mi jasno kako to Hevatska ,ne bez razloga, protjeruje ruske diplomate a njima se to ne svidja i kazu bice odmazde.Rusija se ponasa poput bijesna psa kog prije ili kasnije ceka eutanazija.

Turčin u Bosni

Šta im je ovo trebalo otići će plin i gorivo još i više a plaćat će obični građani

/ Najnovije