Roditelji ogorčeni: Osnovci na ekskurziji u Beogradu posjetili Cecinu vilu

Radiosarajevo.ba
Roditelji ogorčeni: Osnovci na ekskurziji u Beogradu posjetili Cecinu vilu
0 / Vila u kojoj živi Ceca Ražnatović
"Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje".

Ovako odgovara jedna ogorčena majka na pitanje novinara da li je istina da je njeno dijete, zajedno sa svojim kolegama iz razreda, tokom ekskurzije posjetilo folk pjevačicu Cecu Ražnatović u njenoj kući.

Sve se desilo na jednodnevnoj ekskurziji u Beograd učenika trećeg razreda osnovne škole iz Sremskih Karlovaca (Vojvodina).

Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram", kaže ova majka u svojoj izjavi za novosadski portal 021.

Učiteljice se dosjetile

U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema riječima nekolicine mališana, tri učiteljice koje su vodile djecu na ekskurziju dosjetile su se da bi zanimljivo da probaju da posjete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

"U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje", jasan je jedan otac

Taj otac kaže kako je jutros lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu "verovatno srele na parkingu", a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vrijeđa. Slično se desilo i redakciji portala  021: direktor je spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može da komentira slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da ni jedna škola ne smije da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija, piše 021.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije