Porodična drama Aleksandra Vučića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brzi

Korona bas ne jenjavaj

domaci gost

Pa on i ne zna da je ziv ako nema drame

Saša

Aj još malo tragi komike , ma koga to još interesuje, šta se dešava tom čovjeku u životu. Pa on je 26 sati dnevno na TVu dosadio je i sam sebi a kamoli nama ostalim

Bosnjak

Iskreno se nadam da ce mu i otac i majka izaci iz bolnice na cenifima!

Bosnjak

......sto u prevodu znaci mrtvi,hladni u mrtvackom sanduku!

Hm

@Bošnjak, Morbidna, izopačena, šovinistička budalo, bolje da se ne javljaš!

HOLA

Aj još malo tragi komike , ma koga to još interesuje, šta se dešava tom čovjeku u životu. Pa on je 26 sati dnevno na TVu dosadio je i sam sebi a kamoli nama ostalim ka Saša Ne kaze se tragi komike, jer to ne znaci nista. Sta znaci rijec 'tragi'? E, ali tragikomika postoji. Samo ne znam sta je komicno u tome sto su neki stari ljudi bolesni.

cccccc

Kad vidim ovog što je pucao po nama smrkne mi se pred očima

DIADORA

Kad vidim ovog što je pucao po nama smrkne mi se pred očima ka cccccc Stalno citam da je tip pucao po nama. Je li mogao biti prisutan a da nije pucao? Ako jeste, zasto ga niko ne tuzi, ne hapsi, niko na svijetu ni ne pise o njemu, osim BiH muslimana. Uostalom, kako se prica, tamo neki policajac je u Zenici tokom rata rado docekivao kojekakve ubice sa Istoka i davao im drzavljanstva. I gle cuda i on na preskoke predsjednik. Jel' ti drazi od onog iz Srbije?

elena

evo mu bakira šaljemo , njega ni virus neće

/ Najnovije