Ribari izvukli beživotno tijelo muškarca svezano sajlom i ciglama

Radiosarajevo.ba
Ribari izvukli beživotno tijelo muškarca svezano sajlom i ciglama
U blizini Novog Kneževca u Srbiji ribari su prije nekoliko dana izvukli iz rijeke tijelo muškarca.

Najprije su ribari koji su pecali na rijeci Tisi pozvali policiju, a onda ostali u još većem čudu jer je tijelo bilo obmotano sajlom sa koje su visile cigle, a nesretni muškarac je na glavi imao prostrelnu ranu od metka.

Iako je ispočetka sve djelovalo kao stravično ubistvo, rezultati obdukcije začudili su još više jer se ispostavilo da je nesretni muškarac počinio samoubistvo hicem iz pištolja, piše Blic.

Identitet muškarca za sada još nije utvrđen, jer se čeka analiza DNK, ali svi dokazi ukazuje da je u pitanju D. L. (50) iz Novog Kneževca, čiji nestanak je prijavila njegova sestra.

Pretpostavlja se da je muškarac vezavši se želio da se “osigura”, i da poslije pucanja u glavu, njegovo tijelo niko neće moći tako lako izvući iz vode. Nesretni čovjek je, inače, bio potpuno obučen, na sebi je imao farmerice, duksericu, jaknu i patike, a u njegovom džepu pronađen je i jedan metak. Pištolj iz koga je, kako se sumnja, pucao sebi u glavi, nije nađen ali se vjeruje da je negdje u vodi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije