Reakcija na sramotnu odluku Aleksandra Vučića: 'Anticivilizacijski čin srbijanskog predsjednika'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

Oh pa takvi danas su mirotvorci i demokrate Bracala mu ubi 710 beba u manje od godinu dana jel ga ko hapsi proganja za ratni zlocin osudi za najnoviji terorizam i agresiju na susjednu zemlju mediji i dalje rade kopi pejst niko ih ne pita prava pitanja i tako dok ne pokuca mecka na svacija vrata to se i dalje desava tamo nekom

primitivna seljačka žgadija

Koja sama sebi ovakvim potezima predstavlja ekvivalent na Međunarodne i USA sankcije, optužnice domaćih i ino sudova, nezadovoljstvo svojih građana koje raste iz dana u dan, male ili nikakve penzije i plate i blokirane račune firmi, uglavnom u vlasništvu ovih glupaka ili Dodikovih članova porodice, samo i jedino srozava sebe. Zanimljivo je kako oni to ne vide. Ili samo žele da stanovništvo tog entiteta nahrane šupljacima dok propadaju svjetlosnom brzinom. Jeftini scenariji poput namjernog paljenja šume u rs-u, samo da bi organi BiH zatražili pomoć ili intervenciju Srbije, skrivanje stotina zatvorenih bankovnih računa od javnosti, svjetionik iznad Sarajeva sa trobojkom, prizivanje Čipuljićkog psihopata da otvori nekakav dom zdravlja u nekoj provinciji, evo i sad i rezanje bandera su samo borba da Dodik i njegova mafijaško seljačka klika nekako još malo ostane na vlasti u tom entitetu. Laganje i varanje gladnog naroda kojem si opljačkao dvije ili tri buduće generacije. Tužno je što ni sa ove druge strane nije puno drugačije. Jad i čemer. I to one najprimitivnije, seljačke vrste.

Kiki

Na ovim fašističkim primjerima se vidi koliko je bilo važno donijeti rezoluciju o Srebrenici i obilježiti njene pokrovitelje i učesnike.

Igra Gluhih Krmadi

Vise drzava je bilo protiv, suzdrzano ili nisu glasali nego onih koji su je izglasali. Odakle mu toliko ordenja?

HAHA, ¨USA sankcije¨ LOL :)), to je mjerilo???

Koja sama sebi ovakvim potezima predstavlja ekvivalent na Međunarodne i USA sankcije, optužnice domaćih i ino sudova, nezadovoljstvo svojih građana koje raste iz dana u dan, male ili nikakve penzije i plate i blokirane račune firmi, uglavnom u vlasništvu ovih glupaka ili Dodikovih članova porodice, samo i jedino srozava sebe. Zanimljivo je kako oni to ne vide. Ili samo žele da stanovništvo tog entiteta nahrane šupljacima dok propadaju svjetlosnom brzinom. Jeftini scenariji poput namjernog paljenja šume u rs-u, samo da bi organi BiH zatražili pomoć ili intervenciju Srbije, skrivanje stotina zatvorenih bankovnih računa od javnosti, svjetionik iznad Sarajeva sa trobojkom, prizivanje Čipuljićkog psihopata da otvori nekakav dom zdravlja u nekoj provinciji, evo i sad i rezanje bandera su samo borba da Dodik i njegova mafijaško seljačka klika nekako još malo ostane na vlasti u tom entitetu. Laganje i varanje gladnog naroda kojem si opljačkao dvije ili tri buduće generacije. Tužno je što ni sa ove druge strane nije puno drugačije. Jad i čemer. I to one najprimitivnije, seljačke vrste. ka primitivna seljačka žgadija ....................................... Ja u ovome u potpunosti podrzavam Vucka. Pola svijeta je bilo ili bas protiv, ili uzdrzano. To govori o tome kako svijet gleda na tu temu. A u tome da Vucic odlikuje neke predstavnike nema ama bas nista ¨sramotno¨, odlikujte i vi koga hocete, recimo Abu Hamzu? :))

Tko u Bosnu dira osušila mu ruka

....................................... Ja u ovome u potpunosti podrzavam Vucka. Pola svijeta je bilo ili bas protiv, ili uzdrzano. To govori o tome kako svijet gleda na tu temu. A u tome da Vucic odlikuje neke predstavnike nema ama bas nista ¨sramotno¨, odlikujte i vi koga hocete, recimo Abu Hamzu? :)) ka HAHA, ¨USA sankcije¨ LOL :)), to je mjerilo??? Gore Abu Hamza, dolje Sebilja! mislim za precjednika ga turit ....

Derim

Tesko i neizljecivo oboljela nacija i to od naj gore vrste bolesti. Ubit ce vas vasa mrznja prema svemu sto nije srpsko.

/ Najnovije