Razularena svadba sina Vučićeva špijuna: "Zlatnom tatinom sinu" pjevala Brena

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pavle

El Baketa je nemoguće nadmašiti

Pehlivan

Nije daleko od istine, ona izreka da su papci krivi za svo zlo na ovim prostorima. Dovoljno je pogledati kako i sa čime se kulturno uzdižu a i zabavljaju. Seljačine suvreneo vladaju svim državama, stvorenih raspadom Jugoslavije.

Zong

Upravo kako dolikuje, turbo folk kultura je dovela do ratova, a sada suvereno vlada na prostorima Balkana. Primitivac do primitivca, bandit do bandita, sve je to utopljeno u sveopsti gnoj anticivilizacije.

Guest

Da bog da se osusio i nemogao se mnoziti. Meni se licno gade genocidasi.

kikirez

Breeeeeeeeeeeeeeee

Guest

ja bate keramicara sto se opario,izgleda bia opet radi sa drogom ko i u milosevicevo doba

ambrozija

Tom mljeu ne pripada samo špijun i njegov sin,već osoba,koja je svojim pjevanjem i smećem od pjesmuljaka,upropastila muziku za još narednih 50 godina.Osoba koja je jahala onog iz Granda,vrckala,pjevala u oskudnim kostimima,pa onda pjevala VRS u Brčkom.Brena,koja sada glumi gospodju.Ali,taj polusvijet kojem pripada je i ona sama,pa se tako nasla na svadbi sina jednog kriminalca.Nikada je niko nije cuo da je progovorila ijednu oratovima devedesetih.Zato je dobra svima i svakoj vlasti. Tu zenu treba ignorirati.Dovoljno je samo čuti njen glas u običnom razgovoru ,i zgroziti se seljackim akcentom.Kada zapjeva ono svoje smeće,još je i gore. .To je odpad .

I tata bi sine!

Hahaha, islamske fundamentaliste izjede pakost i ljubomora! Krivo im što su jadni i siromašni, i ne mogu sebi priuštiti ovakva slavlja!

Mogu onda zamisliti kakva je to svadba

Kad dođe da im pjeva jedna ofucana seljačka fuksa.Nebi od sramote takvu ofuknjaču da mi ni u w.c._u pjeva a kamo li na svadbi.

Mogu onda zamisliti kakva je to svadba

***

/ Najnovije