Rastu napetosti na Kosovu: Nove barikade, zatvoren glavni granični prijelaz - Medare

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije mi jasno

Kako nakon tri izjalovljena rata oni misle da mogu novim nesto postici. Srbe neko treba potpuno poroboti za njihovo dobro. Najmirniji i najsretniji su bili pod Osmanskom Imperijom.

Juka

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan, Nije mi jasno Juka, i ostalo njesra

Dabogda ti malo pobili familiju a da to tebi ne bude problem. Debil godine 2022!!

Prdimir

Srbi mrze: slovence, hrvate, bosance, crnogorce, makedonce, albance, srbe koji nisu *****ci. Kako normalno živjeti sa tolikom mržnjom?!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

-*/

***

Buhahaha

PATER Ike Mandurić, na Facebooku je objavio status o Srbiji i situaciji na Kosovu. "Ovih dana, zbog napetosti na Kosovu, analitičari mjere snagu vojske Srbije. Nabrajaju avione helikoptere, tenkove, transportere, haubice... dronove... Jedino se nitko nije sjetio evidentirati koliko imaju traktora?"

To je Juka i Clinton Aliji rekao

>>Kosovo kao nezavisna država mora ovu bandu pohapsiti , barikade ukloniti i po cijenu srpskih žrtava. ***

/ Najnovije