Rambo Amadeus se oglasio o optužbama za seksualno uznemiravanje: "Pljesnuo sam, pipnuo ili štipnuo"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Podrška Rambu, care svaka ti je na mjestu.

Zeiss

Rambo,zasto pravis stvari gore po sebe? Nema svjedoka, onda suti bolan.

Robot

"Zbog lažnog moralisanja i insistranja na tome kako je taj rad ne znam koliko human, a zapravo se socijalno ugroženi izlažu medijima zarad njene lične promocije" Sto bi Sinjani rekli "u sridu". Prečesto smo svjedoci identičnih situacija u BiH a i drugdje. Tuđa nevolja se koristi radi lične promocije, pa i zarade na tuđoj nevolji... (nabijanjem broja pregleda, like-ova i slično)

Nsdj

***

Prijateljuuuuu

***

Sasa

Bravo Rambo kralju!

***

***

E Rambo, jbg sada...

Sta s ju koji ku... fato za guscu, pa je ba la te njezina gusca... Ona je sigurno moralna straca, ali nemas ju ti sta pipkat, stipkat... Ma haj dobro sada, zivot ide dalje, kako kazes, plati ili odrobijaja i hajmo dalje, a ubuduce pamet u vusugla. Pozdrav iz Karla Rojsa! ;-)

Ne pijem dok Paja vozi

em je feminiziran, em je umišljea crnosvegoraigora seljačina,.. pravi balkanski krkan za budale. ka lažni, ružni rambo, em je gadan E ko mu kaže. Pravi maneken

AsAsova

Ku*va uhvatila priliku da se izreklamira preko tudjih ledja.. gazi, boli je ku*ac koliku stetu pravi ljudima.. Ovakve ljude nogama treba tjerat iz bilo kakvog javnog zivota..

palac

Ne smije se to raditi rambo. Ako ti je smetalo sto se siromasne izlaze publicitetu za rad vlastite rekalme trebao si ne ucestvovati u tome. simpl es det. ne mozes hvatati zene za ***ove zato sto se ne slazes sa uredjivackom politikom. I sam vidis da je to glupo. Ako si zeljan ***ova nadji brate po BG, ZG, SA, pa mozda i podgorici adekvatne mlade gospodje koje su zeljne seksualnih avantura uplati hotel pa taburaj do sabaha. Kako Brega, nema kakve perverzije i gadosti sa narkomankama po Sarajevu nije radio, ali kralju sa punoljetnim osobama uz pristanak, i brega gospodin intelektualac umjetnik a ti seljak siledzija

Teta

Razočaranje...zar si na ovakve spao...

Ha ja

Fuk sa skontala kako da se proslavi pljujuci velikog ramba. Da nije ovoga niko ne bi cuo za nju. Sto ne napises kako te to konkretno neprimjereno dodirivao, je li te uhvatio za zadnjicu, za grudi?

/ Najnovije