Rahim Ademi: 'Postupili su kao da sam četnički general, nadam se da će ih biti sram'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tu lekciju je trebalo davno nauciti

Nazalost, mi smo je kasno naucili. Hrvati se ponasaju u nekim slucajevima gore nego Srbi. Tim prije sto su bili zrtve Srba. Umjesto da iz te pozicije spoznaju sta znaci biti zrtva, pridje blize ljudskosti, oni se okrenu i isto zlo ucinjeno njima ucine nekom drugom. Hrvatima kao narodu, nije vjerovati.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

***

***

Istorija Shiptara je misaona imenica

za “boosnjooke” iz Holliday Inn-a koji 2023 pune 30 godina. Ali bas svi….

Kurir

Nacicemo te i u Hrvatskoj...

Cudno

A,jesi li ti katolik i Hrvat; nidi pa bidi sretan da si uopce ziv.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

hrkljus

Rat u Hrvatskoj je bio - bez rata! Namjestena utakmica koja se morala odigrati a rezultat je bio dogovoren: bolesnik Franjo je dobio oreol i mit o ratom oslobodjenoj drzavi bez Srba u Hrvatskoj (trebali su popunjavati BiH i Kosovo) sa podijeljenom BiH izmedju komsija i susjeda. Slobo je trebao dobiti dio BiH i popravljenu "krvnu sliku" Srbije.

A znam, sta ces

ka To isto ja kazem za Muslimane. U vas je sve tako, laz i potvora.

¨¨potvora¨¨ :) :)))

U vas je sve tako, laz i potvora. ka A znam, sta ces

Sta je smijesno?

ka ¨¨potvora¨¨ :) :))) Sto ne znas rijec Bosanskog jezika kojim govoris od rodjenja? A vjerovatno si jedan od onih sto vrebas na tipkarske greske pa na sav glas pricas o tudjoj nepismenosti. hehehe

Ne. Vjerovati je prelivodama.

ka To isto ja kazem za Muslimane. ............. koje za malo manji harac promijene vjeru, narod i imena. Eh, TIMA JE VJEROVATI, dakako.

Opet ti o postenju

............. koje za malo manji harac promijene vjeru, narod i imena. Eh, TIMA JE VJEROVATI, dakako. ka Ne. Vjerovati je prelivodama. De samo zadji u geneolaska stabla po hercegovini pa ces vidjeti koliko vas je obislo pun krug, sve tri vjere promijenilo. Mi vjeru zubima drzimo vec 500 godina i ne damo je ni po kakvu cijenu. A to otkad ste to sto ste i kako ste postali, ne ostavljaj samo pretpostavci.

bosanac

Da si Ratko bilo bi ih sram,ali si Rahim,pa ih neče bit sram,tako da,imamo mi takvih u hercegovini koliko hočeš

Kosovo 99

Gen. Ademi, hgz je postao fašistička organizacija - tebi nije tu mjesto!

/ Najnovije