Radončić o posjeti Dodika: 'Srpski svet' za Republiku Srpsku 'na moru'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veriga

Dodik provodi opasan i pripremljen projekat. Pored vojske, zandarmerije, rezervista, dobrovoljaca, placenika ima spremne za stampu pasose, licne karte, novac, tablice za vozila. Ima propremljene zakone i akte za nezavisnost. Dogovorio da medjunarodne snage izadju na entitetsku granicu (da nedobog dodje do rata), kad proglasi nezavisnost, da Srbija predje Drinu i bude u Trebinju, Banjaluci, Bosanskoj Gradisci. Zapad je u rasulu. Radi islamomrznje. Da im je stalo do mira davno bi NATO bio na Drini, u Brckom, na Tuzlanskom aerodromu, u Mostaru. Ni sankcije ne mogu dogovoriti za secesioniste. Nema mira dok je DEJTONA!! Prljava mu pozadina. Imate drustveni sistem zasnovan na etnoteritorijalnim podjelama, parcijalizaciji, mrznji, strahu, antagonizmu, secesionizmu, aparthejdu, a ocekujete boljitak. U pozadini svega je klerofasizam, krizarska islamomrznja. “Sta sa 2 miliona muslimana na Balkanu” na 500 milona populacije Evrope. Nista, specijalno, to je staroevropski narod, vasi genetski pretci! Morate ih prihvatite kao svoje. Niti je Evropa patentirala krscanstvo, niti su krizari napravili Evropu!

Mirko

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

Rjesenja na Z Balkanu su u tri poteza. Skloniti Dejtonski ustav (pravo), promijeniti ime drzavi u Bosna (nacija Bosanska), primiti je u euroetlanske integracije. (mir i stabilnost bez uticaja Srbije i Hrvatske). Nacije nepostojece drzave JU/SHS vec imaju svoje nacionalne drzave i ne mogu biti nikakvi konstituenti Bosne. Bosna je prestara za njih!

Celo

Lijepe riječi su ukras!<< TI to sam skonto ili ti je neko pomogao

/ Najnovije