Radnica dobila otkaz zbog krađe 12 vrećica Vegete

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vrijednica

Ako je dugogodišnja radnica do sada je iznijela tonu vegete samo je nisu uhvatili. Sad bi je kao trebali žaliti jer joj plaća nije odavno povečana a muž umirovljenik. Ɓaš je bila vrijedna kao onaj što su ga uhvatili sa metar ukradenih drva a on prije toga odnio dulum šume.

ALO

BALKANSKI PRIMITIVCI BRANE LOPOVA! ONA JE STOTINAMA PUTA UKRALA ALI JE SADA UHVACENA!

Zakon je jasan

Da je zakona, za kradju sjeci saku. Pa da vidis reda i zakona. Ona i takvi kao ona. Bezveze je da se vade na "oni gore iz uprave kradu pa im niko nista ne moze".

/ Najnovije