Puljić: "Vjosa Osmani i četiri žene koje su urušile čovjeka koji je nekad uzvikivao 'Sto za jednog'"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

fffff

Nije ovde bitna ni Vjosa Osmani ni Vučić, ovde se govori o pravdi i nepravdi. Podržavam da se svi oni koji su činili zločine na Kosovu sa srpske strane procesuiraju , ali ne podržavam to da se žrtve instrumentalizuju i zloupotrebljavaju da bi se zamaskirale nepravde i zločini prema Srbima u sadašnjosti, a to Vjosa Osmani odnosno oni za koje radi perfidno koriste. Kao što Bošnjaci ne bi voljeli da se dio Bosne Herceg Bosna ili Republika Srpska otcjepe, tako moraju da shvate da ni Srbijanci ne vole činjenicu da im neko uzme dio teritorije, sad ne žele ni da se dogovaraju kako bi se izbjegli sukobi, već hoće "SVE ILI NIŠTA" , a "SVE ILI NIŠTA" je u bilo kojem konfliktu značilo rat i sukobe.

Teske boje

E Puljic on je bio sjajan moler. Sad valjda ostario pa lafo novinar.

Čestitke

Čestitke za hrabrost ženama koje su silovane da se pred cijelim svijetom pojave u UN ,ali trebalo je da gospođa Osmani otvoreno kaže da je vučić bio tog zločinačkog srpskog stroja koji je ubijao od hrvatske,BiH do Kosova .

IVA

>>Nije ovde bitna ni Vjosa Osmani ni Vučić, ovde se govori o pravdi i nepravdi. Podržavam da se svi oni koji su činili zločine na Kosovu sa srpske strane procesuiraju , ali ne podržavam to da se žrtve instrumentalizuju i zloupotrebljavaju da bi se zamaskirale nepravde i zločini prema Srbima u sadašnjosti, a to Vjosa Osmani odnosno oni za koje radi perfidno koriste. Kao što Bošnjaci ne bi voljeli da se dio Bosne Herceg Bosna ili Republika Srpska otcjepe, tako moraju da shvate da ni Srbijanci ne vole činjenicu da im neko uzme dio teritorije, sad ne žele ni da se dogovaraju kako bi se izbjegli sukobi, već hoće "SVE ILI NIŠTA" , a "SVE ILI NIŠTA" je u bilo kojem konfliktu značilo rat i sukobe. ka fffff<< Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln

ffff

>>>>Nije ovde bitna ni Vjosa Osmani ni Vučić, ovde se govori o pravdi i nepravdi. Podržavam da se svi oni koji su činili zločine na Kosovu sa srpske strane procesuiraju , ali ne podržavam to da se žrtve instrumentalizuju i zloupotrebljavaju da bi se zamaskirale nepravde i zločini prema Srbima u sadašnjosti, a to Vjosa Osmani odnosno oni za koje radi perfidno koriste. Kao što Bošnjaci ne bi voljeli da se dio Bosne Herceg Bosna ili Republika Srpska otcjepe, tako moraju da shvate da ni Srbijanci ne vole činjenicu da im neko uzme dio teritorije, sad ne žele ni da se dogovaraju kako bi se izbjegli sukobi, već hoće "SVE ILI NIŠTA" , a "SVE ILI NIŠTA" je u bilo kojem konfliktu značilo rat i sukobe. ka fffff<< Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln ka IVA<< IVO TI SI TOLIKO INTELIGENTNA DA VJEROVATNO NE ZNAŠ NI KO JE BIO LINKOLN, MANJE SE OGLAŠAVAJ I POSLUŠAJ LINKOLNA

12121

>>>>Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln ka IVA<< Ma ima li nešto što ti ne znaš pametnice naša ?!

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Rece puljic koji negira genocid u jasenovcu

Ne znam samo koji je narod zapalio srpske crkve na kosovu, protjerao i pobio srbe i trgovao ljudskim organima ubijenih srba. Znas li to us ta so puljicu? Nema vecih zvijeri od albanaca na balkanu. To krvozedno pleme je dovedeno sa najdivljeg dijela kavkaza, a onda se vremenom exponencijalno nakotilo. A te zene koje je ona dovela su najvjerovatnije zrtve silovanja od njihovih albanaca, jer je poznato da albanci na kosovu i u albaniji imaju obicaj da siluju vlastite djevojcice od 11 i 12 godina, posebno ljeti kad su laganije obucene i to smatraju normalnim. Pa se onda mnoge zene oblace i ponasaju kao muskarci, da ih divljaci ne bi silovali. To su njihovi plemenski zakoni nazvani "kanuni", ko ne vjeruje neka provjeri. Cak se i na ovom islam.portalu pisalo o tome. Pa tako u vasoj arhivi mozete naci text u kojem je jedna djevojcica 3 puta silovana u istom danu, jednom od manijaka, pa onda od doktora kojem je otisla da potvrdi silovanje i treci put od policajca kojem je dosla prijaviti silovanje. Jel o tome evropskom kosovu prica ova lazljiva albanka???

Evo tih silovanja i eu vrijednosti sa kosova

Strava na Kosovu: Maloljetnicu šest muškaraca silovalo dvije godine, među njima profesor, policajac, odvjetnik, ginekolog: dnevnik.hr/vijesti/svijet/strava-na-kosovu-maloljetnu-djevojku-silovali-profesor-policajac-odvjetnik---581301.html

***

***

/ Najnovije