Prva reakcija Vučića nakon dolaska u štab odmah privukla pažnju

0
Radiosarajevo.ba
Prva reakcija Vučića nakon dolaska u štab odmah privukla pažnju
Foto: Tanjug / Aleksandar Vučić

U izborni štab koalicije oko Srpske napredne stranke nakon zatvaranja birališta u Srbiji stigao je i lider SNS i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Reporterka N1 pitala je Vučića da li je "napeto ovog puta"...

"Ne… Da li se nadate tome? Džaba se nadate", odgovorio je Vučić, prenosi N1

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

U Srbiji su danas održavani predsjednički izbori, vanredni parlamentarni i izbori za Skupštinu Beograda i još 13 gradova i opština, a pravo glasa imalo je 6.502.307 građana, koji su glasali na 8.267 biračkih mjesta, od kojih je 29 u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija i 77 u inostranstvu.

Biračka mjesta otvorena su u 7 sati, a građani će svoje biračko pravo moći da ispune i poslije zatvaranja koje je bilo u 20 sati, ako se zateknu na biračkom mestu u to vrijeme – imaju pravo da glasaju.

Prema podacima RIK-a, do 18h glasalo je 50,82 odsto upisanih birača. Na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji do 19 sati glasalo je 54,6 odsto birača, pokazuje projekcija izlaznosti koju su uradili Centar za slobodne izbore i demokratiju (Cesid) i Ipsos.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije