Protesti u Zagrebu - 30 godina od stradanja u Ahmićima: 'Tražimo izvinjenje i ulicu za žrtve'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta mislis da su pred vjecnom vatrom

dosli hrvatski demonstranti i razvili transparent za Grabovicu.... Ne bih ni policija uspjela spasit od rulje. Tu se vidi razlika u svemu....

***

***

Jadno

Trazite li izvinjenje od Armije BIH za stradanja druga dva naroda u BIH? Trazite li da se trg u Sarajevu zove Trg zrtava Buhine kuce, Krizancevo, Uzdol, Grabovica, Bugojno, Konjic itd. itd. Jadni ste da jadniji ne mozete biti.

nikakav to protest nije!

***

/ Najnovije