Protesti u Podgorici zbog rezolucije o Srebrenici: Na skupu i Noćni vukovi

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Korisnik

Nije bolest sve sto boli.

Krmoslavci

***.REZOLUCIJA JE USVOJENA DA ZNATE

Gulliverus

Sve neka ***, prikrivaju svoju sramotu šta su radili devedesetih godina. ***posla. Eto sada nek im ode onaj smrad ljigavi ***pa nek postigne kompromis sa ljubiteljima zločinaca.

Derim

Trebali ste na proteste povesti i Pedofilija , mozda vam pomogne , karao vam on decu

Nadimak...

Negatorima ovako redom***

sveti sava

je *****

IVA

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan:***

***

***

***

***

teško

Ojha, ojha, presvijetla majska zoro ....

Pod hitno i odmah organizovati litije pred zgradom UN-a da sve vidi bre kako su Serbi jaki. Obavezno uz pesme Danice Crnogorčević i povesna pesma "Morem plovi mala barka" i "Đurišiću mlad majore", "Na dkRaljevom živa vatra seva". Da odjekuje kroz ceo NYC.

Ljubicica plava

***

Peace Lilly

***

Peace Lilly

. ka Ljubicica plava<<ako je genocid, zasto su odvajali zene i djecu? A naser oric je heroj, a ubijao i zenw i djecu i starcw i to 6.maja, 92? Trguje se i trgovalo se sa ljudima svim i sa zrtvama, ljubicice plava a to je neoprostivo …ne branim srpsko stanovnistvo, ali zlocin treba kazniti

Bošnjak

***

Trick

***

Peace Lily

***

***

***

333

Jadna Crna Gora, dokle ju je dovela kretenska politika Angele Merkel na Balkanu.

Epitete koji krase tebe

***

/ Najnovije