Prošlo je 10 dana od priznanja zločina: Obustavlja se potraga za tijelom djevojčice Danke?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

miramil

Samo malo drugaciji pristup pri ispitivanju bar kod ovakvog slucaja pa bi oni priznali a ne drzali jadne roditelje u tolikoj boli i agoniji da ne znaju di im je njihovo najdraze zlato malo ,dusica mila

miramil

Veca ovlast pri ispitivanju pogotovo kod ovakvog slucaja pa bi oni priznali a ne jadne roditelje drzali toliko u boli i agoniji da ne znaju di im je njihovo najdraze zlato dusica draga mila i nevina.

/ Najnovije