Pronađena nestala Iva Balog

3
Radiosarajevo.ba
Pronađena nestala Iva Balog
Foto: Telegraf / Ive Balog

Tijelo ženske osobe pronađeno je danas, 27. augusta oko 13.15 pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca. U pitanju je nestala Novosađanka Iva Balog (27).

Tijelo je odnijeto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Ivi se izgubio svaki trag jučer oko 4 sata nakon ponoći, a Martina kaže da se nakon objave o njenom nestanku javio neki momak i rekao da je vidio u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

"Nakon naše objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio se jedan momak koji je tvrdio da ju je vidio u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta", priča nam sestra nestale Ive.

Kako kaže, policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom dijelu grada i video-nadzor okolnih firmi.

"Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je vidio. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada, a gdje je, ne znamo. Zato i molimo Novosađane da nam se pridruže u potrazi", ispričala je ranije Ivina sestra, pišu srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije