Progovorila bivša ljubavnica Halida Muslimovića: Nisam jedina koju je tukao

Radiosarajevo.ba
Progovorila bivša ljubavnica Halida Muslimovića: Nisam jedina koju je tukao
Foto: 9 news / Sarah Reno i Halid Muslimović

Ljubavnica Halida Muslimovića Sonja Bašić tvrdi da ju je pjevač brutalno pretukao 27. jula 2018. godine i da se još sudi sa njim, ali za Telegraf otkriva da ona nije njegova jedina žrtva i da će uskoro istina izaći na vidjelo. 

Naime, Sonja je ove nedjelje posjetila Beograd, gdje je boravila kod svoje prijateljice Lepe Brene, a za ovaj list je otvoreno pričala o problemima sa kojima se suočava zbog Halida. Ona smatra da bi sa sljedećim ročištem moglo biti završeno suđenje. 

"Po mom mišljenju, sud bi trebalo da završi na sljedećem ročištu, čiji datum još nije tačno utvrđen. Halid ima prava na svog vještaka, ali tu nema šta da se vještači, nema dokaza u njegovim lažnim pričama o mom navodnom pijanstvu", kaže Sonja i nastavlja ispovijest...

"Dva svjedoka koje je Halid potplatio izbačena su iz prethodnog ročišta. Jedan od njih bio je u zatvoru za silovanje, lažno svjedočenje, a drugi nije bio u zemlju tog dana kada se dogodio incident, što je sud i utvrdio. Inače, ovaj drugi je igrao na dva fronta, čak mi se i udvarao preko društvenih mreža, pa kad nije dobio to što je htio, došao je lažno da svjedoči", priča Bašić i dodaje:

"Halidova igra je gotova, ovo je njegov kraj. Mnogo tužbi i predmeta su predati, nove žrtve su se prijavile, a ja uskoro otkrivam spisak sa imenima. Naime, moj advokat Dragan Tolimir će uskoro o tome u javnosti. Sada radim s njim o konzulu i zatvaranju dijaspore.

Sonja nije birala riječi kada je njen bivši ljubavnik u pitanju, pa ga je optužila i za manipulaciju i pranje novca, piše Telegraf.

"Ovaj čovjek je zlo. Upotrebljava svoj status, bavi se manipulacijama i pranjem novca. Halid time uništava tuđe živote i djecu, dok svoju familiju takođe uvlači u sve ovo. Oni igraju istu igru kao i on", kaže bivša ljubavnica i dodaje:

"Neka vraća ljudima pare jer je on prevarant. I bolje mu je da ne kupuje sebi novu garderobu jer srama nema, pa i dalje nosi ono što je tuđim novcem kupljeno i nek obuče ono u čemu je počeo. Tako ću mu vratiti, na veliko 0-0."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije