Halid Muslimović o optužbama da je pretukao ženu: Htjela mi je napakostiti

A. S.
Halid Muslimović o optužbama da je pretukao ženu: Htjela mi je napakostiti

Ta žena koja me optužila da sam je pretukao, želi mi napakostiti. Vidjeli smo se svega pet puta u životu i njena priča koju je dala u policiji nema veze sa istinom. Sve je slagala, to je u razgovoru za Radiosarajevo.ba rekao Halid Muslimović (58), poznati bh. pjevač, koji se tokom vikenda našao pod istragom Policijske uprave Banja Luka.

Osoba inicijala S. B. (45) ovoj policijskoj upravi je prijavila da ju je poznati pjevač fizički napao u Kozarcu.

Navodno, sve se dogodilo u noći sa četvrtka na petak oko tri sata ujutro, kada je Muslimović ovoj osobi, koja je u Bosnu i Hercegovinu stigla iz Australije, prijetio da će je “progutati mrak”.

Iz PU Banja Luka su za naš portal potvrdili da je Muslimović bio na razgovoru, a da je dao izjavu kazao nam je i sam pjevač.

“Ta žena je radila meni turneju u Australiji. Došla je u Kozarac sa prijateljem u objekt u kojem sam pjevao. Pila je tokom cijele noći. U dva sata je od mene tražila da je odvučem, ja sam to prvo odbio. Htio sam pozvati svog prijatelja, ali je on imao vožnju za Sarajevo”, priča nam Muslimović.

On tvrdi da je S. B. prvo napala njega.

“Sjeli smo u auto i ona me prva napala. Molio sam je da se smiri, ali mi je tokom vožnje otimala volan iz ruku. Bilo je tu borbe i onda me fizički napadala. Nisam htio imati kontakt s njom. Imala je velike ljubavne ambicije prema meni. A to da sam joj prijetio, to laže”, kaže Muslimović.

On tvrdi da su njene povrede nastale kada je u tom pijanom stanju padala po ulici prilikom izlaska iz automobila.

“Ona je sve to izmislila. Htjela je moj život i moju karijeru da uništi”, dodao je Muslimović.

Zanimalo nas je koliko su se poznavali.

“Upoznali smo se prije dvije i po godine. Vidjeli smo se svega pet puta u životu”, dodao je Muslimović, naglasivši da će dokazati da je on u pravu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije