Profesor iz Beograda se prijavio na konkurs da dokaže da je namješten

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

HAHA, ooo pazi pod 2,3 i 4: 2) Kopije naučnih i stručnih radova, 3) Ocjena pedagoškog rada od strane studenata u prethodne tri godine, 4) Kopija doktorske teze Pa to je u slucaju doticnog znanstvenika vise od hiljadu strana, mogucno i par hiljada!!! :)) De, nadjite sta plauzibilnije ako mozete... :)))

a kod nas je sve OK

Pa imamo mi ovakvih primjera na UNSa koliko hoćete, ne morate da idete u susjedstvo po ovakve primjere. Možete vi sa Radio Sarajeva svaki dan bar po tri članka uradit na ovu temu. Ljudi sa kvalifikacijama se prijavljuju, Komisije s fakulteta kojima se kandidat ne sviđa se bukvalno iživljavaju na ljudima, pljuju ih i omalovažavaju im kvalifikacije, svedu ih na nivo srednjoškolskog obrazovanja kako bi tobože dokazali da je ovaj drugi njihov kandidat svjetlosnim godinama ispred svih drugih. Na kraju se nakon takvih farsi nemaš kome ni žaliti, napravili su savršen sistem u kojem rade šta požele i niko ni za šta ne odgovara. Akademska zajednica i univerzitet su nam leglo korupcije, uhljeba i zapošljavanja podobnih kadrova, ali interesantno nikad ih niko nije prozvao ni za šta.

Ljiljan

Koga interesuje smrdija i servi ti divlji karpatski ljudi?

/ Najnovije