Procurio prijedlog Njemačke i Francuske o rješenju pitanja odnosa Kosova i Srbije?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R BiH

Obzirom da velikosrpska ideja a koja je ni manje ni vise nego suluda i bez osnova na zdravoj i logici nije vojno porazena od prijedloga nema nista ..Srbiju su zlocinac Seselj i njemu slicni doveli do ruba vojne i svake druge propasti ….Nadam se da ce razum pobijediti al sve mi se cini da ipak u Srbiji nema dovoljno pozitivne kriticne mase sto nije dobro po njihov narod…..

Bosanac

Laju srbende Kosovo je srbija a nesmiju u Pristinu otic

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

neboiznadbosne

Zanimljivo.Nigdje se ne spominju DRZAVE Srbija i Kosovo.Nema njihovog odredjenja u medjunarodno pravnom smislu.Ovo je jedan običan,bezvrijedan papir, koji, sto je najgore, ne regulira u potpunosti njihove odnose, već izuzetno povrsno.Ništa od ovog!

neboiznadbosne

Čl.6.Кosovo i Srbija postupaju uz uzajamno poštovanje nadležnosti svake strane. Koje strane? Teritoriji,drzave,sta? Ovo je pisao ili teski neznalica ili dobar znalac, da zamagli sustinu i ne definira sadrzinu.

Kosovo

je samostalna drzava.To je polazno stajaliste!

Miki

U čl:3 je pomenut teritorijalni integritet koje je prethodno prekrsen nad srbijom jer do pitanja od teritotijalnom integritetu kosova ne bi ni doslo. Čl: 4 je vec prekrsen u clanu 3 lobirajuci da se teritotijalni integritet kosovo prizna od strane eu zemalja sto znaci podrivanje teritorolijalnog integriteta srbije. Jedino prihvatljivo i razumno rjesenje je da bude autonomna pokrajina o cijim ekonomskim, energetskim, vanjskim, unutrašnjim i pravnim pitanjima se razmatra u Beogradu a ne u Prištini. Ako hocete moze ako necete bicete pobijeni.

Bosanac

>>U čl:3 je pomenut teritorijalni integritet koje je prethodno prekrsen nad srbijom jer do pitanja od teritotijalnom integritetu kosova ne bi ni doslo. Čl: 4 je vec prekrsen u clanu 3 lobirajuci da se teritotijalni integritet kosovo prizna od strane eu zemalja sto znaci podrivanje teritorolijalnog integriteta srbije. Jedino prihvatljivo i razumno rjesenje je da bude autonomna pokrajina o cijim ekonomskim, energetskim, vanjskim, unutrašnjim i pravnim pitanjima se razmatra u Beogradu a ne u Prištini. Ako hocete moze ako necete bicete pobijeni. ka Miki<<idi u Pristinu srbendo smrdljiva zivotinjo pa laj mamare vam kuje srpske koje vas okotise pogana

Miki

>>>>U čl:3 je pomenut teritorijalni integritet koje je prethodno prekrsen nad srbijom jer do pitanja od teritotijalnom integritetu kosova ne bi ni doslo. Čl: 4 je vec prekrsen u clanu 3 lobirajuci da se teritotijalni integritet kosovo prizna od strane eu zemalja sto znaci podrivanje teritorolijalnog integriteta srbije. Jedino prihvatljivo i razumno rjesenje je da bude autonomna pokrajina o cijim ekonomskim, energetskim, vanjskim, unutrašnjim i pravnim pitanjima se razmatra u Beogradu a ne u Prištini. Ako hocete moze ako necete bicete pobijeni. ka Miki<<idi u Pristinu srbendo smrdljiva zivotinjo pa laj mamare vam kuje srpske koje vas okotise pogana ka Bosanac<<Ne mogu, neda mi svjetski okupator nato pod vodjstvom usa inace kada se nato povuce ici cu da koljem djecake i djevojcice ne bih li zatrao siptarsku marvu da se nikada vise ne prosiri. Naravno to nije u obicaju ratovanja ali odbicu naredjenje i samo zarobljavati i klati nejač a onda otici za rusiju da izbjegbem sud za ratne zlocine koji ionako sudi svima osim amerikancima jer je ubijanje iracke i afganistanske djece demokratsko.

Milos

Kad se ovo usvoji za Peferaciju BiH i Republiku Srpsku složićemo se.

***

***

A, supljitisa!

Samo floskule... Time se nista nece rijesiti.

/ Najnovije