Pročitajte morbidne poruke koje je dobila srbijanska youtuberka prije samoubistva

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Sasvim normalno se može živjeti bez bilo koje društvene mreže. One nisu biološka potreba, a rekao bih i društvena. Poznajem mnoge ljude koje nemaju ni jednu, druže se, idu u prirodu, čitaju, gledaju filmove.

Sunce

Draga djeco, idite u setnju, planinarite, idite na klizanje, igrajte remija, citajte knjige, naucite napraviti domaci hljeb, naucite nesto konkretno raditi, vrtlarstvom se bavite, ocistite okucnicu npr., volontirajte, bilo sta...poigrajte basketa, fudbala, badminton...pojele su vam zivot i zdravlje te drustvene mreze...nepotrebno, destruktivno...uzas.

Ekser

Sasvim normalno se može živjeti bez bilo koje društvene mreže. One nisu biološka potreba, a rekao bih i društvena. Poznajem mnoge ljude koje nemaju ni jednu, druže se, idu u prirodu, čitaju, gledaju filmove. ka Pehlivan Sta ti radis na drustvenoj mrezi,sto ne skakuces po planin sa travkom u ustima.

Guest

Trazila je mrezu, kao i druge. Eh eto joj sad. Hoce ljudi da se profiliraju u drustvenim mrezama. Treba ostati u svom krugu i normalno i ljudski komunicirati. Ovaj svijet je mahnut totalno.

@Ekser

Sasvim normalno se može živjeti bez bilo koje društvene mreže. One nisu biološka potreba, a rekao bih i društvena. Poznajem mnoge ljude koje nemaju ni jednu, druže se, idu u prirodu, čitaju, gledaju filmove. ka Pehlivan Sta ti radis na drustvenoj mrezi,sto ne skakuces po planin sa travkom u ustima. ka Ekser<< Ovo je Zabavno-Informativni portal a ne društvena mreža, Ekseru

Pehlivan

Sasvim normalno se može živjeti bez bilo koje društvene mreže. One nisu biološka potreba, a rekao bih i društvena. Poznajem mnoge ljude koje nemaju ni jednu, druže se, idu u prirodu, čitaju, gledaju filmove. ka Pehlivan Sta ti radis na drustvenoj mrezi,sto ne skakuces po planin sa travkom u ustima. ka Ekser<<Ja već godinama nemam, Facebook, Instagram, i ostala društvene deponije. Bacam komentare isključivo ovdje, ako se sekcija komentara Radio Sarajeva, može nazvati društvenom mrežom?

Pehlivan

Sasvim normalno se može živjeti bez bilo koje društvene mreže. One nisu biološka potreba, a rekao bih i društvena. Poznajem mnoge ljude koje nemaju ni jednu, druže se, idu u prirodu, čitaju, gledaju filmove. ka Pehlivan Sta ti radis na drustvenoj mrezi,sto ne skakuces po planin sa travkom u ustima. ka Ekser<< A kada se vratim sa posla, glava mi je u knjigama, filmovima, serijama i svaki vikend sam na planini. A vi kako ste?

Maktub

Sasvim normalno se može živjeti bez bilo koje društvene mreže. One nisu biološka potreba, a rekao bih i društvena. Poznajem mnoge ljude koje nemaju ni jednu, druže se, idu u prirodu, čitaju, gledaju filmove. ka Pehlivan Sta ti radis na drustvenoj mrezi,sto ne skakuces po planin sa travkom u ustima. ka Ekser<< Ovo nije ni Facebook, ni Instagram, ni ostale stvari za ispiranje mozgova debilima koji ga i inace imaju 50 %. Ovdje se obratimo kad hocemo saznati vijesti iz zemlje i inostranstva a naidjemo na domacu zadacu onih iz Leta iznad kukavicjeg gnijezda.

jaca

POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti...

Mix_84

Cura se sigurno nije ubila radi takvih komentara,bila je pro,trebaju to nadležni organi bolje da istraže...

Mix_84

@jaca,TI SI JEDNO VELIKO NACIFAŠISTICKO G G....,i radi takvih kao ti će se ova država i RASPASTI,to ovdje nije tema, jedne mlade duše više nema, a sigurno nećemo da uvozimo ni mudzahedina kao ti....

Hava

POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... ka jaca Sta ti je ba? Kakve agresore? Sto paranoja vlada, cudo jedno. Pa sami sebi smo najgori neprijatelji. Umjesto da se od prestanka rata zabranila svaka pomisao na mrznju i zlo, ono se hranilo po vjerskim objektima i kod kuce, pa oni koji su rodjeni poslije rata znaju samo za mrznju. A mogli smo zivjeti svi kao jedan i graditi nam jedinu domovinu, a ne da sad zivimo u zmijskom gnijezdu.

Duduk

POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... ka jaca Ma pustite jadnicu il jadnika iz dijaspore, najgore što on/a kupuje i jede iz Srbije i Hrvatske jer je jeftinija roba. Al ona kao patriota i nezna baš Bosanski jezik a pročitao il pročitala Srbija i odmah pljuvanje

Advokat

Ne pisite gluposti! Pojma nemate zasto je djevojka umrla! Nema nikakve veze sa mobingom! Policija zna ali suti! Istraga je u toku. Sumnjaju da je cak i pitanje da li je samoubistvo.

Tango

"POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti..." Vec 30 godina ne kupujem nista iz Srbije a iz Hrvatske vec 20 godina. Ne zelim da se mojim novcem finansira agresija i Genocid nad Bosnjacima. Ne vjerujte reklamama koji hvale kvalitetu njihove robe koja je najgora kvaliteta koja postoji! Ko zaboravi svoju proslost osuđen je da mu se ona ponovi.

Genocidasi

Ma boli nas ona stvar za njom i njenim porukama .Niko je nije prisiljavao da se ubije.

/ Najnovije