Problemi u susjedstvu: Plate skoro 4.000 KM, ali, nema ko da radi

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lenovo

Slavonija je jako uporiste HDZ-a, zato mladi odlaze i nema ko da radi. Ostaju zaludjeni i uhljebljeni.

Duduk

Pa bolje da odu u dijasporu da prima socijalu i da leže il da su na iternetu da pišu gluposti o domoljublju i mržnji nego da rade

Hercegovac u Bosni

Hehe 4000 ,da da, u snovima. Ovo PR, ono ima levata,upecat ce se.

Rus-mir

Dobro im ide, nema govora o tome. Turima im je ove godine uspio ostvariti nevjerojatne rezultatae, a iz EU očekuju financijsku podršku od cijelih 25 milijardi eura. Inače, radnike moraš platiti približno kao u EUili će otići dalje.

Rus-mir

Edit: Turizam im je...:

MAx

Nek migrantima daju posao umjesto da pucaju na njih. Problem rijesen.

A. A. A

Sreca pa su vozaci uvezani pa znaju tacno koliko gdje ko ima platu a tvoja je mnogo ma ja od te price sto si platio da mediji objavljuju zbig toga I nemas vozaca gle cuda samo malo dalje u Sloveniji ljudi nalaze vozace bez problema zasto pa zasto sto im plate tu muku vozacu.

Hahahah

Hahahahah

Rus-mir

Nek migrantima daju posao umjesto da pucaju na njih. Problem rijesen. ka MAx Ma jok, neka njih kod vas. Platit će vam za njih, tako da možete lijepe pare zaraditi. Kao i Hrvati u prošlom ratu, kad su vaše izbjeglice držali po hotelima.

/ Najnovije