Privođenje učiteljice iz N. Pazara osuđuju i Srbi: Koje je krivično djelo učinila?!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nole

trebala je pustiti bosansku himnu

@N

Pa šta je učinila ma ništa zamisli da si to uradio u Americi šta bi bilo. Ako ne želiš da sudjelovati ustani nemoraš stavit ruku na srce al poštuj ne ponižavaj

Gost

Postoji li BOSANSKA himna?

Gost 1

Postoji Ja sin sam tvoj cuje se u sred male srbije

Gost 2

Ja sin sam tvoj U plavo Božije prijestolje kliču zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huče gore i šume polja. Mila sura i žestoka, Bosna na zemlji krvavoj, čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dušman ti na zide u san starih mezarova, udarit će na šehide, što krv će liti za brda ova. Mila sura i žestoka Bosna na zemlji krvavoj čuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo. Amin

Habuhabuhabu

Ima Bogom dato pravo da pušta više puta na dan sljedećih trideset godina

Gost

I treba joj zabraniti da se bavi pedagoskim radom. Od prvog dana uci djecu lazima.

Katy

Politika je zagospodarila svim sferama zivota. Obrazovanje je postalo smijesno. Bolje bi bilo svima da se zapitaju zasto smo na dnu ljestvice kad je u pitanju obrazovanje nego da dizu prasinu o tamo nekim pjesmama koje niko ne zna.

Kandjanin

Dobar dan, ja zivim u Turskoj . Da li mislite da ovde neko mozda moze da umesto turkse himne pusti recimo sirijsku himnu u skoli?

/ Najnovije