Privedena djevojčica koja je ismijavala žrtve masakra. Na TikToku izrekla niz stravičnih uvreda

3
Radiosarajevo.ba
Privedena djevojčica koja je ismijavala žrtve masakra. Na TikToku izrekla niz stravičnih uvreda
Foto: Printscreen / Djevojka se snimala uživo na TikToku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije priveli su maloljetnu djevojčicu koja je na TikToku snimala sebe, ismijavala masakr koji se dogodio na Vračaru i veličala ubicu K. K. na informativni razgovor.

Budući da je riječ o maloljetnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave.

Na spornom snimku vidi se maloljetna djevojčica koja je uključila uživo snimanje na TikToku i pred stotinama fanova podržala krvavi pir u školi na Vračaru.

Naoružajte se strpljenjem: Udes u Vogošći, ogromne gužve u saobraćaju

Naoružajte se strpljenjem: Udes u Vogošći, ogromne gužve u saobraćaju

Hvalila je K. K., a potom je napravila i fan stranicu sa njegovom slikom, koja stoji u opisu njenog Instagram profila, prenosi Nova.rs.

Mnogi portali su prenijeli snimak djevojke sa TikToka, ali Radiosarajevo.ba ga neće objaviti, nakon svih dešavanja u školi u Beogradu i pucnjave u Mladenovcu, iz poštovanja prema žrtvama.

Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije