Oglasila se supruga slavnog odbojkaša koji su izgubili dijete u masakru u školi u Beogradu

Radiosarajevo.ba
Oglasila se supruga slavnog odbojkaša koji su izgubili dijete u masakru u školi u Beogradu
Foto: Blic / Dragan Kobiljski sa suprugom

Četiri dana otkako se dogodila tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar", bračni par i legendarni odbojkaš i odbojkaški trener Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina, došli su ispred škole u kojoj se masakr desio da polože cvijeće i odaju počast stradalima.

Nina je smogla snage da se na društvenoj mreži Facebook obrati ljudima koji im pružaju podršku i tuguju sa njima.

"Hvala mnogo svima, beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povrijeđene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživjeli", napisala je Nina Kobiljki.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, a odmah nakon što je primio tužnu vest zaputio se ka Beogradu. On je tokom igračke karijere nosio dres Partizana, a potom je trenirao Crvenu zvezdu.

[facebook]https://www.facebook.com/nina.kobiljski/posts/10231020821127151[/facebook]

Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije