Pritisci na Vučića u New Yorku: Europski zvaničnici traže da Srbija odmah uvede sankcije Rusiji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Puna podrska Vucicu u odbijanju ovakvih pritisaka!

Ne smije se podleci pritiscima! Srbija ima za to snage.

Ka puna podrska....

I meni kad se ***,kontam istrpicu,imam snage za to..ali buraz moj kad dodje 5 do 12 jedva se do solje stigne....odnosno cucavca u tvom slucaju..

Hahaha

I meni kad se sere,kontam istrpicu,imam snage za to..ali buraz moj kad dodje 5 do 12 jedva se do solje stigne....odnosno cucavca u tvom slucaju.. ka Ka puna podrska.... Bravo care.. 🤣

Ljiljan

****

woow, kako dubokoumno...

I meni kad se sere,kontam istrpicu,imam snage za to..ali buraz moj kad dodje 5 do 12 jedva se do solje stigne....odnosno cucavca u tvom slucaju.. ka Ka puna podrska.... ........................; je li to bascarsijska skola? ¨¨Bosanski jezik¨¨? BiH Kultura?? :))

R BiH

Traziti hitnu demilitarizaciju srbije a istom mjerom zaprijetiti hrvatskoj i miran zapadni balkan za sva vremena !

A TEBI DO HALE

***

evropski nacisti

nacisti

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije