Prijetio ženi na plaži u Hrvatskoj: "Ubit ću i tebe i psa"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xyz

wtf!!! lokalne razmirice prenosite!? mahalstina

Jel?

Realno, who da fuck cares?

Nadimak...

Jbt. u HR svako malo se tuku, prijete i kolju radi plaže.

Dandy

>>wtf!!! lokalne razmirice prenosite!? mahalstina ka xyz<< Jednom kada se desi ili dva puta to je sporadično ali u Hrvatskoj je ovo već deseti put u ovoj sezoni onda to postaje problem i za posmatranje i analizu. Svako malo prijetite turistima klanjem i bacenjm u more, to je već bolest nacije.

Jel?

>>>>wtf!!! lokalne razmirice prenosite!? mahalstina ka xyz<< Jednom kada se desi ili dva puta to je sporadično ali u Hrvatskoj je ovo već deseti put u ovoj sezoni onda to postaje problem i za posmatranje i analizu. Svako malo prijetite turistima klanjem i bacenjm u more, to je već bolest nacije. ka Dandy<< Kakve to veze ima sa Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom?

Dudek Krivousti Njofra

RVACKa puna cuka

N

Neka je. I u pravu je. Gospodja ako jede sa psom ne moraju svi.

Nino

Zabraniti cukama na plazu,pusenje dok brckaju dupe u plicaku itd.

.

RVACKa puna cuka ka Dudek Krivousti Njofra Pedera. Sta mislis sto se bune na austrijance u Boratovu kupacem?

/ Najnovije