Pretučen bivši gradonačelnik: Sačekali ga ispred zgrade

Radiosarajevo.ba
Pretučen bivši gradonačelnik: Sačekali ga ispred zgrade
Arhiv / Ilustracija
Krešimir Bubalo (43), bivši HDSSB-ov gradonačelnik Osijeka i te aktualni direktor razvoja i strategija u tvrtki Pevec jutros se našao na meti nepoznatih napadača.

Dok je izlazio iz zgrade i išao na posao, oko 7,45 sati najvjerojatnije dvojica nepoznatih muškaraca su ga presrela i pretukla u ulici Ladislava Šabana u Novom Jelkovcu na sesvetskom području, piše Jutarnji.hr.

Pretučeni Bubalo je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava na sanaciju ozljeda čija težina se još uvijek utvrđuje, a na mjesto napada pristigla je policija koja traga za napadačima te razgovara sa svjedocima. Istražitelji ujedno po okolnim zgradama su u potrazi za videonadzorom kako bi prema snimkama uspjeli rekonstruirati sam tijek bijega počinitelja te im ući u trag.

Krije li se pozadina napada u sukobu između dvije grupe dioničara oko prevlasti koji traje već neko vrijeme u Pevecu ili je u pitanju sasvim nešto drugo, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Iz tvrtke Pevec ubrzo su poslali kratko saopćenje.

Jutros, prilikom odlaska na posao ispred svoje zgrade napadnut od strane više nepoznatih počinitelja naš član Uprave, gospodin Krešimir Bubalo.

Prilikom napada gospodin Krešeimir Bubalo zadobio je ozljede zbog kojih je zbrinut u bolnici. Trenutačno drugih informacija nemamo, pa vas molimo za razumijevanje.

Kad nam bude poznato više pojedinosti, izvjestit ćemo vas o novim činjenicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije